天命直播怒屌白兵老母

118 回覆
26 Like 33 Dislike
https://youtu.be/WuirHmdTLvM

大約18:00開始講起件事,天命怒屌白兵老母
白兵呢條過街老鼠真係人人喊打
幾時反面?
一段時間了
白兵噏過啲乜鳩?
左膠推崇和平已經去到講吓鬧吓都唔得
真係唔知點報仇

不如改口號

光復香港
各安天命
佢兩個散檔之後無乜跟佢地直播
想知咩事
熊仔頭講嘢就矯情造作有懶音, 呢個白卡兵就唯我獨醒熱狗2.0

睇嚟戴頭套拍片嘅男人都係有啲問題
仲有人睇隻地產狗?
又係咁天命呢條垃圾除咗識得話白兵欺凌人之外仲識做d乜

自從佢哋分家之後
基本上白兵屌乜
天命就會唱反調話白兵呢d係欺凌

佢無論述㗎,佢開咪既目的就係被阿J發揮
佢唯一既論述就係扮廢扮自卑博同情呃patreon

件事係咩呢?
白兵屌鳩英國嘉年華話覺得果班人將煲底d咩跳樓浮屍做食物gimmick都講得出(比喻浮屍做紫菜,跳樓果d係田雞腳)
天命就係食撚住白兵over咗到佢將死去既手足比喻成食物
其實白兵屌到hi大咗果陣,高人都即時話佢屌過龍
白兵喺剪佢條live節錄都cut走咗果堆食物比喻(條長live就無cut)

天命佢哋揀星期六live係咪就係為咗捉鳩白兵星期五live既錯處?神奇喎,天命operator哥哥阿J都一齊聽白兵live喎
又唔開名喎,咁撚憎白兵開名嘛,驚閪咩?
無啦啦拉熊仔頭講JM9 兩個嘅片完全同類型
瘋子愷:唔係我嘅錯,係社會嘅錯!
屌9 大灣輝,個仆街tvb 主播王俊彥,果理仆街係英國攪612嘉年華,又vr 睇612,又有揼骨 ,又食沙田雞粥咁,btw 白兵今次屌得靚wo,唔覺有乜問題
白兵講野唔撚用腦
佢講得出咁既說話諗下佢咩思維
同沙士死剩種有異曲同工之妙
如果佢有尊重過同路人點會講得出咁既說話
仲有天命屌埋佢懶係清高但睇佢痴埋去咩人到就知佢係咩人
呢個世界物以類聚係無錯架
仲有天命係講左有佢聽眾pm佢講呢件事
佢先講呢件事
無錯 ,攞嘅細位嚟抽秤。
擺明私怨啦,白兵今次屌啲嘢都無問題。
攞死左既手足黎講笑無問題?
屌緊英國班友 比喻用得誇張咗姐,spin到死剩種咁誇 同英國班左膠黃絲撚屌有咩分別?
講笑?屌緊英國612班友唔尊重先打呢啲比喻 係誇張咗。 但唔係講笑下嘛
咪同沙士死剩種咁九唔撚搭八囉
唔知咩思維先會攞咁既說話做比喻
佢當死左既人係乜野?
咪就係 天命一味死屈喎呢單嘢
白兵間中就有呢D地獄gag, 今鋪天命係無屌錯佢既
但主調白兵屌鳩英國嘉年華都無屌錯既

你有我咁得閒
可以聽埋香港台, 一帶一路倡議人講哂成個road map出黎
就係有個地產項目凝聚港人, 大時大節有得聚下咁
個包裝夠哂靚
去既又真係開開心心, 忘記傷痛喎.
如果你覺得612做呢D嘉年萍同市集無問題既, join them
天命都有屌612 單野
佢無唔認同單野on9 喎
唔好轉移視線
咪即係本身有私怨,白兵講完呢啲說話,見有位入即刻小事化大。

呢啲怨婦格同佢老友說書客冇分別
巴打表演緊斷章取義?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞