天命直播怒屌白兵老母

118 回覆
26 Like 33 Dislike
天命竟然退化到捍衛嘉年華嘅自由
成件事都幾撚痴線
本來以為係樓主所講大屌白兵,點解入到去聽到竟然係呢啲,為咗同白兵唱反調,竟然可以咁樣講嘢。

嘉年華就要捍衛自由,白兵屌佢地個陣比喻做多咗就要屌臭
天命無話唔屌得喎
但言論自由都有底線唔係可以隨意誹謗人攞埋死左既手足屍體黎講
有人死左 有一班人坐緊
但有一班人“走難”去英國嘉年華
而且仲要係紅底 仲要某博士見風使舵左好多次
咁樣賺政治錢 唔知手足有無問題
個推咪Kelvin,一臉正經咁話乜嘢極力建議開名爆
唔講我仲以為白兵殺咗人
推咪就推咪啦 老實講我入到嚟都係想聽天命咖渣

幾個人加埋成一百歲都嚟仲要咁多drama
當9up台聽冇所謂
要有少少營養嘅話就過主啦
衰咩?
師兄講野夠中肯
戴頭套嗰個唔係白兵呀Cctoy
18分鐘開始睇左幾分鐘
幾時有怒屌

諗住食花生哂時間
個天命由以前開始已經懶到死
人地話佢就賴有情緒病

利申:區選之後冇聽佢哋
最撚仆街嗰個係沈大師
應該係為講而講
其實今時今日仲有乜題目可以提供黎每星期討論
呢個唔係垃圾可以型容,人渣敗類
我一話佢就有負評
佢Fans真多
玩弄就係欺凌,天命都欺凌緊白兵
好公道,睇完即刻唔嬲天命
佢屌鳩話反防疫撚欺凌防疫撚我真係嬲撚到仆街
有邊次唔係d防疫撚串柒柒搭鳩人膊頭辣著人之後開拖
變格鬥大會?
條撚屌真係純粹為屌白兵而屌
仲要大大聲開live講反防疫既都係欺凌幫兇
屌佢老母真係玻璃到咁撚易被欺凌咪撚開live啦
我而家帶頭欺凌佢添呀

拆伙咗大半年,一條正片都出唔到
live又要靠阿J同operator幫佢補飛
而家新系列就賣人情叫人上佢live傾無聊嘢
仲要同白兵共同朋友嚟
功課又唔做,吹撚到dead air都夠膽死

佢無心做YouTuber就咪撚獻世啦
唔好分化⋯和你抗爭我很愉快

要懷住開心既心情對抗共狗
其實以前兩年幾入面佢都係得一條AV女優一條片,白兵勸佢寫稿拖延症極嚴重,其實唔係話佢冇料只係次次佢講啲少少理論歷史係好吸引,但從來都冇拍片/直播講深入啲。

與其做怨婦互片不如出片學姜B用作品說話啦
目的唔同
白兵係經營一條channel/ 一個社區

天命只係想吹水 自由發揮

兩個唔會夾得嚟
但其實佢地兩個夾埋先好睇
啱呀 依家高人太似傍友,冇天命個陣咁好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞