黃世柒屈我係升期易既人?邊個Post得罪你?你出黎

41 回覆
15 Like 16 Dislike
黃世柒屈我係升期易既人?邊個Post得罪你?本人會睇陳雲/蕭/升期易/袁/白兵/神駒等,本著「不以人廢言」所以甚至乎劉夢熊,辛灏年,連大陸KOL孫老師/統派曾仕强以及其他藍絲KOL等等都睇都有睇過,你個柒頭以前講BNO嘅時候我都睇過,為咩屈我係升期易既人?

黃世柒公開五毛名單

以下是長文解說我為咩咁反感:

自2013年上高登/連登以來,經常出post都受到偽港獨攻擊,正是因為本人想借用宣揚人工島浮島城市去宣揚新型的制度想法,加上我本人是反對共產主義,佢地反感因為不少港獨派人士都是共產主義者,推崇北歐社會主義,而升期易以及袁生也北歐社會主義支持者。

本人只一般網民,有感人類所有嘅制度不停咁重複建立都係一個權力金字塔,本人主張不採用權力金字塔架構,北歐模式不能長久,不論係北歐模式,共產主義以及資本主義最終都係少數人的遊戲,西方民主制度的「精英」看不起勞動階層,只係表面替窮人爭取「福利」,如大多數平民/窮人支持這些制度佢地後代只會成為泡沫人,好多人既祖先被所謂的權貴精英勞役數千年以上,終於等到人類有科技成果,他們就落閘放狗,以地球不足夠資源為名,做很多不為人知的事,權力金字塔嘅制度嚴重消耗資源,今次嘅疫情大家都睇到東西方所謂的權貴精英既私心。

一直深信人類只有打破權力金字塔嘅制度先至有未來,但每當想起一半人口的議員在議會逐個發言其效率低以及如何快速綜合大家的意見,一直沒有頭水,直至2017年其中一個凌晨,我想通咗度,我諗到一個大方向以及Solution,立即起身喺Facebook以及電腦寫低Ontic制度既法。

Ontic當中的去中心化也有類似於勢力平衡論想法,但係以多個目標但又互相配合為目的。所以Ontic講嘅民主制度/權力制度,不是以少數服從多數,也不是多數服從少數,係大量嘅議員(可能係一半一口以上有咁既權力)一起編寫理論,最終有機會轉化為一種可計算式政治語言,因為有數學特徵的言語可以做到以多個目標但又互相配合為目的,這就是我一直一推廣的Ontic,近來因XX法刪除港網上文章。

很久以前有一個想法,中國人以及香港人要有真正嘅民主度一定要有一種理論去打低猶太精英所編寫的共產主義謊言理論,減少這套謊言的生命力,生活喺呢個土地嘅人,才有民主既希望。我沒有任何勢力,不論我成功機會多麼渺茫,反對共產主義是堅定的,相信Ontic政治制度想法,你還要公開講我是升期易既狗,而升期易以及袁生是北歐社會主義支持者,這是對我政治信仰侮辱,希望你立即修正。
黃世柒,我沒有任何勢力,不論我成功機會多麼渺茫,反對共產主義是堅定的,相信Ontic政治制度想法,你還要公開講我是升期易既狗,而升期易以及袁生是北歐社會主義支持者,這是對我政治信仰侮辱,希望你立即修正。
講真入到世柒/cctoy啲5毛list真係人生一大榮幸
不因人廢言 藍屍都睇
能入世柒list
是一種光榮,認證
不光榮
偽港獨派,曾經喺2019年想搶奪我的議題,2019年是一個非常好的時機,比我能夠利用人工島浮島城市去推廣新型制度Ontic,港獨派方舟計劃不單搶奪我的議題,打低我TG group。原本方舟計劃是拯救港獨派人士,同人工島以及人類新制度設計沒有一點嘅關係,方舟計劃還臨時聲稱已設計一種新型嘅制度去吸引參加者,對我當時推廣新制度的想法造成很大的打擊。

https://lihkg.com/thread/1300191/page/1

「方舟計劃」就係由港共政府前一大一路嘅官員帶領,我發現當中很多是共產主義支持者,所以台北當局懷疑去台灣的港獨是共產黨嘅人,我沒有任何意見。
不榮幸,本人的政治想法同港獨派不同。

本來港獨派宣揚分裂中國,我從來都冇咩興趣,合久必分,分久必合,分有分嘅道理,合有合嘅道理,佢哋宣揚分裂中國,大家議題根本冇相關,河水不犯井水,我只係討論人工浮島以及如何去建造一個新型嘅制度去取代所有權力金字塔基礎嘅制度包括猶太精英所編寫的共產主義制度,只有共產主義制度消失作有希望。

冇得罪過佢哋,但針對我出嘅post。
「賢學思政」的管理人港獨人士#309558還到處屈我
https://lihkg.com/thread/2719641/page/1
有咩問題?我不受二元思想嘅統治,我甚至以前投票俾陳雲,唔見有人屈我係陳雲嘅人?陳雲字裏行間都是欣賞部分共產主義理論反資本地產霸權,我反對共產主義都不介意投票俾佢,因為我知道大多數中國嘅文人係睇不穿共產主義只是一套謊言理論。
係,近來佢地FF維利熊下台真係好假。
花左時間喺網上邊推自己嘅想法,到現在冇成績,還進入世柒5毛list,被屈成為別人的狗。

2019年是一個好好的機會,如果成功推廣,我至少海外有一Team人正在運作中,當年我有一個想法,想大家集中一起籌備一次大旅行,由蒙古進入東北,再經過山海關進入太行山然後南下繼續旅行,睇來呢個想法越來越渺茫,可能已經咁既機會。

https://www.youtube.com/watch?v=ez7wQsacmf0
黃世柒屈我係升期易既人?邊個Post得罪你?本人會睇陳雲/蕭/升期易/袁/白兵/神駒等,本著「不以人廢言」所以甚至乎劉夢熊,辛灏年,連大陸KOL孫老師/統派曾仕强以及其他藍絲KOL等等都睇都有睇過,你個柒頭以前講BNO嘅時候我都睇過,為咩屈我係升期易既人?

黃世柒公開五毛名單

以下是長文解說我為咩咁反感:

自2013年上高登/連登以來,經常出post都受到偽港獨攻擊,正是因為本人想借用宣揚人工島浮島城市去宣揚新型的制度想法,加上我本人是反對共產主義,佢地反感因為不少港獨派人士都是共產主義者,推崇北歐社會主義,而升期易以及袁生也北歐社會主義支持者。

本人只一般網民,有感人類所有嘅制度不停咁重複建立都係一個權力金字塔,本人主張不採用權力金字塔架構,北歐模式不能長久,不論係北歐模式,共產主義以及資本主義最終都係少數人的遊戲,西方民主制度的「精英」看不起勞動階層,只係表面替窮人爭取「福利」,如大多數平民/窮人支持這些制度佢地後代只會成為泡沫人,好多人既祖先被所謂的權貴精英勞役數千年以上,終於等到人類有科技成果,他們就落閘放狗,以地球不足夠資源為名,做很多不為人知的事,權力金字塔嘅制度嚴重消耗資源,今次嘅疫情大家都睇到東西方所謂的權貴精英既私心。

一直深信人類只有打破權力金字塔嘅制度先至有未來,但每當想起一半人口的議員在議會逐個發言其效率低以及如何快速綜合大家的意見,一直沒有頭水,直至2017年其中一個凌晨,我想通咗度,我諗到一個大方向以及Solution,立即起身喺Facebook以及電腦寫低Ontic制度既法。

Ontic當中的去中心化也有類似於勢力平衡論想法,但係以多個目標但又互相配合為目的。所以Ontic講嘅民主制度/權力制度,不是以少數服從多數,也不是多數服從少數,係大量嘅議員(可能係一半一口以上有咁既權力)一起編寫理論,最終有機會轉化為一種可計算式政治語言,因為有數學特徵的言語可以做到以多個目標但又互相配合為目的,這就是我一直一推廣的Ontic,近來因XX法刪除港網上文章。

很久以前有一個想法,中國人以及香港人要有真正嘅民主度一定要有一種理論去打低猶太精英所編寫的共產主義謊言理論,減少這套謊言的生命力,生活喺呢個土地嘅人,才有民主既希望。我沒有任何勢力,不論我成功機會多麼渺茫,反對共產主義是堅定的,相信Ontic政治制度想法,你還要公開講我是升期易既狗,而升期易以及袁生是北歐社會主義支持者,這是對我政治信仰侮辱,希望你立即修正。
講咁多野

擺低50歐羅先啦

利申羨慕樓豬入世柒五毛List
花左時間喺網上邊推自己嘅想法,到現在冇成績,還進入世柒5毛list,被屈成為別人的狗。

2019年是一個好好的機會,如果成功推廣,我至少海外有一Team人正在運作中,當年我有一個想法,想大家集中一起籌備一次大旅行,由蒙古進入東北,再經過山海關進入太行山然後南下繼續旅行,睇來呢個想法越來越渺茫,可能已經冇咁既機會

https://www.youtube.com/watch?v=ez7wQsacmf0
世界變

當年世柒喺高登無人當一回事
想問下人工島計劃依家推進成點?
以前報錯Fake News,心想佢地唔係專業,比人屌得多會慢慢改善。

有俄烏戰為鑒更加冇可能武統,唔單止冇武台灣犧牲難以想像,加上台積電喺美國正式投產大約下年六月,即使推遲都唔會遲太多,有傳言美國已經開始同台灣討論台積電自毁程序,所以台海戰爭根本不可能發生。

而家又日日吹咩習下李上,李所有嘅政治動作/活動沒有經過習帝批准根本不可能比佢做嘢,當聽衆咩都唔知任佢地吹。
人工島浮島城市以及制度想法,轉咗去外國論壇討論,但近年2020以來西方興起共產主義,而外國沒有好似香港人咁咁迫切離開自己國家,所以機會很渺茫。
佢地真係會吹,又話建軍,又話去台灣同蔡英文傾,咩都冇下文。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞