覺唔覺得個日本Andy哥好煩?

108 回覆
131 Like 37 Dislike
係呀, 唔係話想直屌佢, 真係唔多得, 女又無, 節目又係咁, 其他KOL 都係咁做架啦, 人地講真係日本意見, 唔啱聽就Delete人地留言, 真係令到好多客走.......
幾條麻甩佬
唔撚洗愁
做下on9野又一日,youtube大把鬼仔係咁
我都想咁on9過一日

其實睇youtube又唔洗比錢
唔知仲以為成班大帝買左飛入場睇戲
唔鐘意睇唔理佢咪得
好多賤種藍絲都拍片鳩up架
把口賤,講野涼薄所以咪黑人憎

佢拍自己生活野你理鳩佢搵條底褲笠上頭
我都係間唔中youtube彈出黎先睇下佢d片
佢講野d態度又唔係好撚黑人憎,好撚作狀

anson lo就真係好撚黑我憎啦
Andy哥,知唔知咩係尊嚴?
知唔知點解你冇?
知唔知點解大J會勁過你咁多倍?
噏乜鳩
係呀係呀
個肥仔即係你D片嘅絆腳石嚟㗎
我覺得Andy開箱park Hyatt 好正
肥仔都好笑
但Andy 唔適合做主持 用第三身出鏡

條毛巾廣告真係嬲到我決定走
仲成日拎住前100毛咩創意總監打飛機
咁勁的話,唔洗走啦
邊條片有素顏
成日zoom大自己個樣又唔望下自己排牙
有錢去做美白牙齒執返好先唔該
條柒頭仲要話自己條濕鳩毛巾係法拉利
真,帶貨片好撚難頂
又賣埋晒d唔等洗既垃圾
其實佢係想賣野可以用返眼鏡同京都bar果兩條片形式黎賣,實地考察+sell野舒服好多
葡萄牙文你識唔識?
唔識緊係睇唔明
真係想睇
呢樣真,睇幾期都無野簡得手,雖然好想幫襯下
但真係無樣等洗的
btw 香港人壓力大 連登仔笑下就算 唔好太認真
認真諗下有咩我想睇,得番車,3,4條麻甩佬 無咩好睇 , 上次幾個on99去女僕cafe咪好
葡萄? 人地有錢你理得人拍片打飛機放上網
窮撚
因為大J識得8舊水賣一件冇cutting大陸製衛衣?
其實你d觀眾都係想睇你自己先睇你
唔撚係想睇個肥仔
件肥仔重要係無觀眾緣無親和力嘅肥仔
想J
直播帶貨真係唔掂
個老細揀錯人啦,搵呢啲人都算,個班底都九唔搭八
我自己係男仔,依家睇三個男人9下9下都幾好睇,boys talk,有時講下日本生活小知識,例如租樓文化,搬屋 等等

你view 數低係因為沒女,你知道呢個幾現實既問題
不過呢d 野你沒得話事,條女再走都留唔住

我反而想Andy 做多d 深日本文化既topic,不竟你都係日本生活左一段時間,知道既野比我地多
Andy 好過垃圾j n倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞