覺唔覺得個日本Andy哥好煩?

108 回覆
131 Like 37 Dislike
依家主力用四眼中年肥佬 吸客
已經分唔清廣告同正常vlog
條撚條都似廣告
唔計VPN果啲
對上一條廣告已經係4個月之前
屌過?
你夠膽講毛巾果條片吾係廣告?
https://youtu.be/4hCBAvK8bBs
唔係呀
呢度係我間網店嚟,唔係人哋俾錢嘅廣告
我係喺我channel賣我自己鋪頭嘅貨
Youtuber 呢D野 邊有話煩唔煩
你唔鐘意咪唔好禁入去睇
轉format 之前條條片都有睇
變之後間中禁入去先睇
我覺得OK 呀百貨應百客姐
打從type r 後D片少悶
捉字蝨 咪一撚樣 成個直播起度hard sell
唔知你哋點認定廣告個意思
我就覺得收錢/收嘢幫人推廣佢嘅嘢先等於賣廣告

賣nft嘅屌 賣自家嘢屌 收donation嘅屌 自己踏踏實實run網店賣日本製嘅嘢又屌
你同揸開錢7話法拉利貴無咩分別
啦世姪等我話過你聽啦你就嚟紅㗎啦 到時搵到大錢唔好忘記我哋
紅撚咗啦 連登有人討論就等於紅架喇
喂咪咁自滿先得㗎家下你上咗熱門加開幾個po討論你未先後生仔一步一步嚟啦
自已channel sell自家貨都唔得
巴打惡L過共產黨
出現過幾次 你清朝人?
而家黃圈門檻基本要識光合作用,麻煩合作一下
唔係就等住比人批鬥啦
你夠唔夠太陽哥哥咁多人討論先
條女又無做, 又唔比佢做下自己主題節目, 做曬自己諗既野, 又唔係好睇, 而家又全仔, 無女睇真係有撚人睇咩?? 賣野又貴, 節目又唔得, 唔汁都幾難, 真係大J都做得好過你, Unsubscribe 好耐啦.......
你講得出上面啲嘢唔覺得你sub過
講真,我對佢都好失望
以前講下同老婆生活咁咪幾好
而家啲live 賣野,咪即係大陸帶貨果啲文化
講真唔覺得香港人會受呢套
rachel 走,可能都係預見到之後大家風格大大不同,所以先走
而家叫做好睇少少,個人覺得係扔飛鏢果 part
不過你自己又成日唔想去咁遠,唔想去咁遠的話不如講你地平時食乜咪得囉
以前差唔多每條片都睇
依家真係不了 連禁都唔想禁入去
佢都會耐不耐彈出黎主版比人睇, 但一定係Unsubscribe 好耐.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞