覺唔覺得個日本Andy哥好煩?

108 回覆
131 Like 37 Dislike
點解你覺得我養唔起自己 我收入公開架喎
煩你又睇?
又要睇又要屌
冇睇好耐啦
好多時Sub咗大J後
有時會推Andy啲片上第一頁
點解你會覺得自己養得起自己
你間屋自己賺錢買?你架車自己賺錢買?
有父幹係好事,我唔反對
不過受得父幹,就唔好講到係自己養得起自己
Andy 哥 你個channel d質數低 又多廣吿
(利申:最近unsub 左)
以前會睇吓
依家真係低質到不知所謂
呢條友,抹走晒身上D公仔先有機會做返正常人
從第一架到而家係我自己買架,你估我真係有錢仔咩 真係有錢仔點會買間130萬咁平嘅鄉下地區屋
andy哥有車有樓有事業有日本另一半
M記連燈仔有邊樣出色過你
以前鍾意睇 ANDY 哥, 依家要鍾意埋佢班拍檔..對果幾個男冇興趣
舊觀眾唔習慣 新頻道, 等佢吸納新觀眾
可以㩒Don’t recommend this channel
利申 間唔中有睇
正職撐共
以前andy啲片集集追
而家唔想睇
佢身邊多咗幾個男人
特別個肥佬好撚煩好討厭好趕客
youtube channel好講觀眾緣
變晒質
無睇好耐
之前有個女係度都ok
雖然都悶, 但養眼
不過唔夠1年就走左
大家諗咩事
我prefer: andy哥1個 >> andy哥+ 個女 >>>>>>>>>>>> 3男
另外果2個做返幕後啦
以前都會睇下, 近半年D片完全唔掂, 邊有咁多人會買佢D野
認真 我建議Andy哥個人頻道還個人頻道 公司大班人一個 我幾欣賞你100萬種生活個專輯 如果一個月一條幾好 呢啲放上大GroupChannel okay 睇樓都係 想你有番個人頻道拍Vlog
真心問邊個會睇佢
以前D片單單純純兩個人係OK,睇得過
依家拍班豬朋狗友真係悶到震
連登反=多人睇
以前成日追,直到加咗幾個人之後就覺得啲片成日好似好尷尬咁樣,就越來越少睇,最近unsub左
本身都有錢仔黎
Andy, 啲負評,流言,睇完諗吓點折同點改,學識處理唔易㗎!識咗即係佢哋送錢入你袋。

當然太廢太無聊果啲梗係吊番佢哋啦。你唔係服務性行業,人工唔包俾佢哋吊。
轉型後好悶仲要無女睇
以前生活vlog幾好睇,可惜回不去
人地架FK又冇話一炮過
有收入自己供
搞掂層樓,未有細路
屋企人有錢幫手,唔洗點供養
條路緊係易行好多
佢冇唔認喎
你可以話佢d片垃圾,可以話佢個人無料
但至少佢冇扮四條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞