[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區(3) 812香港場

1001 回覆
14 Like 6 Dislike

嗚呀我仲未諗好睇唔睇港場

而家我都諗緊 17同highlight二揀一 好難揀

我都係GD港場同17之間揀咗17仔
點解BB次次賣飛都揀我無錢個陣

如果有錢我會睇晒兩場 GD啲飛炒到好那貴

如果公售前, 我有錢都還可以搵代購
而家梗係唔硬食黃牛

俊輝: 好眼瞓呀

剪咗頭髮 , 但啲蔭剪得半吋都無
上一個post先岩岩睇到有人覆我
想覆個時先發現爆左post
其實我睇開CON 係企位既frd黎 你地講個啲野我遇過我都做過 同人鬧交打架係必有既事
但相比韓飯其實我更唔中意日飯

我會形容韓飯係真小人 日飯係偽君子 架妹最叻有咩事就扮聽唔明扮受害者 之前去影紅毯比個架妹差d搞到我氣都抖唔到

詳細

咁恐怖 成日覺得係韓國打交係平常事

覺得韓妹好惡

剪咗頭髮 , 但啲蔭剪得半吋都無

好鐘意佢呢個髮型
其實我睇開CON 係企位既frd黎 你地講個啲野我遇過我都做過 同人鬧交打架係必有既事

我會形容韓飯係真小人 日飯係偽君子 架妹最叻有咩事就扮聽唔明扮受害者 之前去影紅毯比個架妹差d搞到我氣都抖唔到

詳細

覺得韓妹好惡

仲好高大
嗚呀我仲未諗好睇唔睇港場

而家我都諗緊 17同highlight二揀一 好難揀

我都係GD港場同17之間揀咗17仔
點解BB次次賣飛都揀我無錢個陣

如果有錢我會睇晒兩場 GD啲飛炒到好那貴

如果公售前, 我有錢都還可以搵代購
而家梗係唔硬食黃牛

我見有啲炒到4千幾 可以去轉泰國了

詳細

覺得韓妹好惡

仲好高大

got7個站姐 邊夠佢地打

身高差

身高差

仲有膚色差
mingyu套從林幾時播
mingyu套從林幾時播

播完而家紐西蘭個輯就到佢 應該過多兩個星期左右

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞