[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區(3) 812香港場

1001 回覆
14 Like 6 Dislike
啲妹豬係又叫唔係又叫 逼到呢⋯⋯企去後面算

我琴日apm都係咁

睇企位都係後面最舒服 唔洗比人推又可以跟住佢地走

係,好正
Vernon同Mingyu real nice
有冇巴絲一齊送機

幾點機

未知 留唔留tg傾? 好想送佢地但係身邊冇carat

我應該不了 巴打你加油啦

好想去 btw藍絲嚟
有冇巴絲一齊送機

幾點機

未知 留唔留tg傾? 好想送佢地但係身邊冇carat

唔知係即晚走定留多日呢

應該留多日 好似唔係即日走
twitter同ig都有好多片睇 啲人睇con睇得咁唔專心

啲人可能場場都追 同一樣既睇十幾次

如果係咁既好羨慕

啲實q捉人錄片,捉到係阻住其他人睇
圓佑嘅Joker無咗,同中學情境劇都短咗好多
Rock同Chuck連住好正
如果香港嘅con可以長啲有3個鐘就好喇

我琴日apm都係咁

係,好正

我只係想靜靜地聽vocal time 唱歌
然後1004冇乜點行去a有啲喪

係喎Mingyu real靚仔 以前一直get唔到 親眼見到真係不得了(?)

我琴日apm都係咁

係,好正

我只係想靜靜地聽vocal time 唱歌
然後1004冇乜點行去a有啲喪

係喎Mingyu real靚仔 以前一直get唔到 親眼見到真係不得了(?)

Shua同Mingyu咁啱啲排位都係block a,淨漢比較少。佢地真係全員神顏。 Coups同Dino有讚過張聯應手幅。 睇演唱會最怕係又嗌唔係又嗌
仲有小八同俊輝都惡搞中國有Hip Hop
「你有freestyle嗎?」「我覺得不行」
小八rap完,俊輝就唱喜歡你

我愈嚟愈覺得佢啲陰係佢自己唔肯剪

我愈嚟愈覺得佢啲陰係佢自己唔肯剪

一pat草咁

做乜無啦啦咁多站姐休站
做乜無啦啦咁多站姐休站

又咩事?
做乜無啦啦咁多站姐休站

又咩事?

我都見到香港啲ig站好多人都講緊有野發出咗
但個撚個都唔講乜事
唔怪之得冇人po過啲機場相啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞