[CARAT] SAY THE NAME!! SEVENTEEN 17 討論區(3) 812香港場

1001 回覆
14 Like 6 Dislike

2017 SEVENTEEN 1st WORLD TOUR "DIAMOND EDGE"

克拉們準備好見SEVENTEEN了嗎? 💖💙 如果大家想帶著CARAT BONG和BONGBONGIE去見歐巴,就要留意香港場的周邊了~!💎

圖中的周邊都可以在表演當天現場購買,以下的更可以早一點預購啊!

預購詳情請留意 INSTAGRAM: garlic1010

官方應援棒(含電池)
價格為 HKD$300

名字帶扣
價格為各成員 HKD$100

扇子
價格為各成員 HKD$70

小卡
價格為 HKD$170

海報 (Hip Hop/Vocal/Performance ver.)
價格為各分隊 HKD$180

呢個係當日既官方價定都係代購

2017 SEVENTEEN 1st WORLD TOUR "DIAMOND EDGE"

克拉們準備好見SEVENTEEN了嗎? 💖💙 如果大家想帶著CARAT BONG和BONGBONGIE去見歐巴,就要留意香港場的周邊了~!💎

圖中的周邊都可以在表演當天現場購買,以下的更可以早一點預購啊!

官方應援棒(含電池)
價格為 HKD$300

名字帶扣

扇子

小卡
價格為 HKD$170

海報 (Hip Hop/Vocal/Performance ver.)

http://www.bilibili.com/video/av12141247/

南韓第一欺詐師尹淨漢

聽日就首爾場

官方應援棒(含電池)
價格為 HKD$300

名字帶扣

扇子

小卡
價格為 HKD$170

http://www.bilibili.com/video/av12141247/

南韓第一欺詐師尹淨漢

轉數真係好快 成日諗到橋出貓

官方應援棒(含電池)
價格為 HKD$300

名字帶扣

扇子

小卡
價格為 HKD$170

我發覺3代同4代團嘅燈都貴

官方應援棒(含電池)
價格為 HKD$300

名字帶扣

扇子

小卡
價格為 HKD$170

我發覺3代同4代團嘅燈都貴

而家啲燈起碼都30000won一枝 不過啲design係靚既

有冇克拉去左韓國場?
有冇現在直播XDXDXD???
而家應該排緊週邊?
韓國應該熱死左
有冇克拉去左韓國場?
有冇現在直播XDXDXD???
而家應該排緊週邊?
韓國應該熱死左

好似有位絲打會去
但而家仲得唔得閒直播
排周邊都幾個鐘

我地無個人海報賣

我地無個人海報賣

好自私喎

我地無個人海報賣

好自私喎

原來連小卡都好靚
不過無個人都好
我就係因為唔貼海報
所以唔想買海報
[ig]http://wx3.sinaimg.cn/mw1024/0068uLg3gy1fhjb9a1x86j30qo11gn21.jpg[/img]
[ig]http://wx4.sinaimg.cn/mw1024/006yrotyly1fhj9yolvlkj30xc0oz0xj.jpg[/img]

我地無個人海報賣

好自私喎

原來連小卡都好靚
不過無個人都好
我就係因為唔貼海報
所以唔想買海報

有冇小卡圖睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞