鎌倉婚攝一日遊

77 回覆
23 Like 118 Dislike
出現了
對社會毫無建設性既垃圾留言
好睇就好睇 唔好睇就唔好睇
講事實姐 的確係影得好普通

無論係個意景 定係構圖風格
都只係一般拍攝生活照咁

你話影日常照 ok
但係婚照的話就略嫌普通咗d

如果係新人要求影到咁我冇野講
最尾果張咁有夫妻相 好似樣
啲相真係非常普通,香港都影到呢個效果
期待樓主下次影和postD再日本特式D。加油。

樓主依次用什麼器材影?
得罪講句,呢啲相喺香港或者好多地方都影到
如果專登去鎌倉影嘅,有少少浪費左
當然如果住喺附近,貪方便就近影就另作別論
日本每個地方都有佢嘅特色,建議下次主題同選址要match
突顯到嗰個地方特色同美嘅一面
咁條仔咪又係柒下柒下
算襯
支持, 成個連登嘅風氣就係

一班PR係咁推M, E, VIU
一班白卡撚周圍辣火頭

啲有建設性或者SHARE嘅POST都一堆野搞事
咁d相真係影的普通嘅
難得見到樓上都有巴打俾善意嘅意見

個人未夠LEVEL評樓主啲相
但覺得普通或者唔好
都唔係人身攻擊樓主, 相中人嘅理由

不過巴打你似係可以溝通
對住啲無禮貎REPLY都可以咁有耐性覆
係LIHKG都已經算難得啦
啲相去西貢影咁
呢個post可以引到唔少可以block嘅人,之後就可以認真討論攝影。
又幾似
真係日本嚟?真心以為你香港扮日本
咁姐係石澳似日本 都幾好btw樓主似係住日本
我諗話影鎌倉影到好似赤柱/石澳/香港咁果啲人
攪清楚一樣野先........
佢地唔係飛去日本影pw
而係住係日本影pw
兩樣野黎

飛去日本啫係想影到日本feel先飛,如果影唔出日本既feel我都覺得抵鬧
但...而家人地就係住係日本
比你話影到似赤柱/石澳/香港咁,其實係咪讚緊樓主?
個情況就好似你係香港同香港人影pw,但比人話影到好似日本咁
咁你讚緊佢定彈緊佢?

再講,輯相唔算高質,但合格水平啦,我做Bigday果陣見過唔少係外國影既pre wedding
大L把3-4萬影到勁平凡,巴黎鐵塔下成街都係人打V字又有,日本影到手機直出咁又有
基本上鹹魚青菜各有所愛,真係唔少客鍾意簡簡單單,有啲直頭影多陣都話好攰早走都有

同埋講到影相咁易?
不如試下搵朋友影輯咪知pw係咪真係想像中咁易
好多野唔係迫你支持人,亦可以比意見/建議
但唔了解果樣野果陣試下唔好踩人踩得咁深

一張相,你睇到既只係最後結果
但背後有幾多血汗你未必知
試下學下尊重啦
影得好好
祝福樓主婚姻幸福
睇完啲相覺得兩位好襯
貼得上黎預咩比人屌到7彩啦
我以為我去錯baby kingdom
唔講個樣
男仔套西裝好唔得
一睇已經唔fit身
我覺得影得唔錯wor

利申做緊日本婚攝公司admin 仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞