鎌倉婚攝一日遊

77 回覆
23 Like 118 Dislike
去左鎌倉附近影婚攝,兩位都人好好,影既過程輕鬆愉快最重要係天氣都好好疫場完左既話建議大家可以黎鎌倉玩,個人覺得點人一世物一世點都要去一次

建議發言之前請諗清楚自己講緊啲咩,唔好問埋啲無聊問題,建立良好既攝影台風氣由你做起
個post又打錯字對唔住
條女都幾豬下
鎌倉真係好舒服,嗰啲電車都好有feel
係,好正
我反而冇去過
有無去埋江之島
放人哋上網做乜9? 佢哋點得罪你?
冇啊,今次係去逗子葉山個邊,個度靚過江之島好多,人又少
巴打係攝影師?
有個海就係鐮倉咩

真係日本?定係香港
有機會再去下先,thx
我都係唔再post相了,發現連登既風氣真係好撚差完全唔識尊重人,上個家居post又被人問有冇做愛,幾錢,混血bb相又話咩洋腸大j,呢個post又人人身攻擊,好好地想同大家分享啲相,諗住可以改善下攝影台既風氣,發現最後都係唔得,我唔會再留comment post相了。bye bye
你太睇小攝台既風氣
唔洗理假膠
想問巴打睇你多唔多影pw?
既然你咁有誠意我都比少少意見

1.第一張相,個大逆光位唔岩放係兩個人眼既位置,會睇唔到樣,試下放係男既頭頂,或者女仔髮髻位置,咁一樣有逆光效果同時個樣仲可以若隱若現見到個樣

2.3.5無意見,pw可以

4.可以咁crop加執走個窿,條柱真係好un眼

6.個光捕捉得好靚,但要小心男仔後袋個電話凸左出黎,女仔後面果灘野雖然係件衫既一部分,但執走佢會順眼好多

7.good shot,可以微調返新人動作同女仔個頭髮散晒(如果無化妝師個頭就算)

8.9.女仔好有日本女性feel,但個頭真係太亂,可能日系想留D自然美,但太亂同自然美係兩樣野,下次影果刻可以試試現場微調下(未見過真人,所以個頭可能執過左火,純模擬圖)

10.good shot,唔錯既唞氣位

11.12.13.14幾好既連環shot,但個牌又係好un眼,你張相既色tone咁一致,玩埋逆光做到個contrast咁soft,但有一個對比色既藍牌係度扣好多分
其實crop一crop 1秒既事,但無左個牌依張相加返好多分

15.16依隻花火多種會夜D時候玩mood用,我估你都係覺得出面太光所以先轉入裡面影
但個火打左個硬光變左新人後面個影太深,15張相綠光+硬影無咁靚
所以16轉紅光就靚好多,兩張相笑得咁開心我覺得可以大膽D crop半身甚至大頭
(反正其他位都係無野睇)

唔好介意拎D相黎crop又執左少少比意見,巴打再有相就繼續放上黎啦
*放心執左既相已經係我電腦delet晒
有冇同新郎做愛?
有冇問過人地先放上黎 放出黎又比連登仔攻擊
你條賤種明知連登風氣差仲post人上黎,你唔係有心搞人就係岸撚柒鳩啦傻閪
中規中矩,無乜特別,而且日本影到好似赤柱長洲咁,好難講落去咁囉
都算影得差囉
哩D質素唔洗搵CAM MAN啦 自己都影到
Pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞