ps5 有咩遊戲係必玩冇伏

295 回覆
13 Like 178 Dislike
cp 宜家只係無bug, 承諾既遊戲內容仍然係未有
又唔了解細節 又唔了解文本 所以你咪覺得伏囉
Same
太多巨型boss頂唔順棄左
個mon根本唔會睇得曬成隻boss
個設計好唔人道
咩黎
係 其實隻game真係俾人吹大咗
啲地圖大得黎又空洞
啲小怪不合比例地強 會玩到人好灰

同zelda完全唔係同一個level
好想搵返隻好似zelda會令人沉迷嘅game
好多人其實都打唔贏女武神
但係佢支線黎

主線啲boss都冇咁勁
對馬戰鬼
Uncharted: Legacy of Thieves Collection
Marvel's Spider-Man Remastered 同 Marvel's Spider-Man: Miles Morales
The Last of Us Part I
God of War 同 God of War Ragnarok

第一次見人同時話rdr2同Witcher伏
卡關卡死你
Horizon
God of War用PS5 買PS Plus 會送添
搵let me solo her 搞掂佢啦
Yes, 得PS5 有
無需將自己鍾意既驚無限放大

我都覺得好撚悶,未試過打機訓著咁多次
用 出血好快搞掂女武神啦
斬到佢水鳥都出唔到
至多加個獵犬就超穩陣
P5R 人中之龍 GG俠
佢應該講埋elden ring 都係伏
等好多人話正
佢話伏
咁先至顯得出佢同其他人與眾不同
battlefield 2042必玩神作
新玩就join ps plus 個升級,一大堆驚有排你玩
sekiro 好玩過ER 好多,唔係一味難就好玩,ER d 大型boss 好悶,好d 要跳嘅關又on 9 … 二週目悶過西,都唔明點解有人可以打到8周
下、連登仔呢排怒屌Witcher 喎
佢應該唔鐘意呢類開放世界慢節奏長篇講故事

兩隻都係要不停由A點到BCD點觸發劇情/任務,戰鬥方面無咩操作難度可以話好悶

由其rdr2的確節奏好慢
支線?
即係我唔打死條八婆都可以照推主線?
咁只係你唔鍾意,唔係叫伏
極力推薦:
RDR2
Death stranding
Cyberpunk
對馬戰鬼
(Horizon)
(Spiderman)

舊少少:
Detroit Become Human
The last of us 1
Fallout4
God of war
Witcher 3

括弧果啲唔係唔好玩 但係我覺得沉浸感比其餘講嗰啲爭啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞