[跑online]集中討論區(25)-好無癮的大運會

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
齊晒呢堆仲難過我用依家個套四不像慢慢刷
btw啱啱刷到然後童話袋開重複
簽到拎幾件黑梅有限時能力都夠16+10
垃鳩圾會然app睇撚完30秒走都冇獎逼鳩人睇多次
成日要睇2次先有
之前5次起碼睇9,10次先得
依家10次要睇20次
冇睇好耐啦 垃圾app
又要抽箱 真係屌你老母臭閪傻鳩戲谷
後台又搞唔撚掂 重好意思裝睡衣入箱
快撚啲執笠
cut埋狐仙轉蛋,仲要人跑到夠前30%先有箱
https://www.youtube.com/watch?v=2b0ttvZqgwg&ab_channel=Ani-game
注意事項:
1. 所有於7月31日有一次登入及登出記錄的玩家將會派發7月31日暑假隱藏任務獎勵,並於8月4日18:00前派發
2. 所有於8月2日有一次登入及登出記錄的玩家將會派發8月2日暑假隱藏任務獎勵,並於8月4日18:00前派發
3. 「星之支配者箱子」、「赤花梅香箱子」為當中的任務獎勵,將於8月4日維護期間安排回收並按數量補償「童話守護者袋子 1個」
4. 露璐亞的購買證明的BUFF及箱子發送功能將於8月17日維護後結束
5. 部分伊林斯/該隱的顯示異常將於8月17日維護後修正
6. 故事角色露璐亞台灣及香港配音員聲演的初始版本配音將於8月17日維護期間新增,「童童的靈魂面具」將於8月17日維護期間派發給持有角色露璐亞的跑者
所有於8月4日有一次登入及登出記錄的玩家將會派發「晚安甜夢箱子 5個」,並於8月5日18:00前派發
https://www.talesrunner.com.hk/news/patch_news.html
部分伊林斯/該隱的顯示異常將於8月17日維護後修正

垃圾
同泡菜跑安拉分別:
收起咗蜘蛛裝(S/SS阿努裝)
收起咗阿努執箱活動(慈愛雞腳)
收起咗寫童話書活動(最後粒黑石唔知邊度出)
收起陽炎影月(谷谷: 課金啦撚樣,部機行過少少咪見到)
睡衣出箱(人哋係直售)

下次更新應該會出埋烏鴉裝(期間最強阿努外裝)
不過谷谷唔知會唔會綁埋網任咁解
終於開返活動頻道
哇,送咁多活動幣
個抽蛋機好lag
次次想禁個下就啱啱好比人抽到
每睇完一次出返主頁再㩒返入去睇廣告會好啲
儲值影片內的限定序號即可獲得:

墮落的日蝕箱子 1個
日蝕金幣組合 (特) 1個

***是次序號在8/4 18:00後才會開放兌換***
***若因維護期間或開放時間前儲值導致儲值失敗無法領取獎勵***
***將不獲補償***

序號儲值: https://bit.ly/2Z2jid4
序號到期日: 2022/8/7
做鬼好好玩
企對面隊前面冇人敢過我
灸光轉蛋係咩位搵唔到?時光機?
應該係彩虹聯賽果個
係公園邊個位
淨係見到後面3款既
等等下就有,公告講果個有時係錯,因為d人好快抽到大獎
終於等到 4抽中胡蝶
CLS 打撚咗7個字fall guys都唔跌個垃圾碎片 米田共網仼
你哋app係咪系統維護中?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞