[跑online]集中討論區(25)-好無癮的大運會

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
見到二號蛋機得返3xx/800
即刻狗衝去執雞
10次之內中埋隻翼
有無懶人包
Alone#1337 俾某大團踢爆係掛狗
想問吓cant decode startinfo 可以點解決?
有冇巴打知道cannot decode startinfo 點解決,windows 10
見字清MAU
係咪我問題,點解我上唔到自己個Account,更新完之後話我帳號未認證
Same 我都突然間開唔到
頻又未fix到,又上唔到去簽到
戲谷班柒頭仲可以當冇事發生先好野
岩岩先知原來日蝕頻有NPC mode練
圖1 1:40
圖3 1:59
就可以拎到1本書+1個普通童話袋
仲有玩阿拉丁normal,輕鬆拎到2個宇宙箱
點解到而家仲有啲戇鳩仔做dm場唔肯一人贏一場,仲要level唔低添
已經森林大火啦
不過佢啲時間真係好易
後台直接喺人地直播坦白晒
可以做到啲咩,原理係點,全部都講埋俾人知
之前重有班人話大團屈個Alone係外掛
依家真係食正個回力鏢
如果冇追嘅人大概可以了解下
戲谷個database基本上俾後台玩爛晒
但就算有好心玩家提供後台portal都冇處理
後台想做咩就做咩,小至改經改TR
大至好似今次咁玩爛埋個活動頻,Del你裝,ban你
已經有鬧後台嘅人體驗過
31/7 鋤大D個直播有好多野爆左,精華係最後一個鐘
後台狗Alone直接出嚟解釋
結論就係跑冇撚得救
但有成班撚屌不但唔幫人屌後台,甚至幫埋口
講埋晒啲咩不嬲都有後台,依家先知咩呢啲濕鳩風涼話
講埋晒啲戇鳩野spin走人地鬧後台
只可以話跑online真係香港社會縮影
奉勸大家唔好課金 由得後台玩爛晒隻game就可以
https://youtu.be/Z3jDZC42KL8
大概係2:50:00左右 後台狗Alone#1337直接開mic解釋
成個直播似係勸退緊人唔好玩跑咁 鋤大D係好心玩家之一
見到個後台狗Alone咁撚招積, 小學雞. 就覺得隻game冇撚得救
有份玩跑既大家可以當花生咁食下
大團完敗 重要俾後台狗用GM AC笑鳩佢地
屌你老母死後台狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞