[跑online]集中討論區(25)-好無癮的大運會

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
真係玩撚爛咗咗隻game班後台狗惡晒 講多幾句陣間又比人搞又del裝又乘
咩大團
唔見你鬧下官方既
明明係官方態度懶懶閒先會令人失望咩都唔理
聽返直播原來隻game近呢十年都係咁
仲要由以前開始已經有玩家比料戲谷都可以咩都唔做
咪搞到而家好多玩家都係好似大D咁咩都唔理食下花生就算
咩後台 外掛呢啲出聲屌黎做乜 明知官方都係理鳩得你
比著係你 見到呢啲垃圾營運咁多年黎一直用埋啲擺爛態度做嘢會唔會心灰意冷
外掛呢啲嘢大把game有啦 如果營運係有心去制止到既話 啲玩家態度邊會咁
唔見你鬧下官方既
明明係官方態度懶懶閒先會令人失望咩都唔理
聽返直播原來隻game近呢十年都係咁
仲要由以前開始已經有玩家比料戲谷都可以咩都唔做
咪搞到而家好多玩家都係好似大D咁咩都唔理食下花生就算
咩後台 外掛呢啲出聲屌黎做乜 明知官方都係理鳩得你
比著係你 見到呢啲垃圾營運咁多年黎一直用埋啲擺爛態度做嘢會唔會心灰意冷
外掛呢啲嘢大把game有啦 如果營運係有心去制止到既話 啲玩家態度邊會咁

鬧後台狗就有人話點解唔鬧官方
鬧官方就話網上鬧有鳩用,叫你直接上門鬧
上門鬧就話韓國都係咁,隻game冇得救
唔係話你講野唔岩,但咁就代表啲人唔屌得後台?
你叫大團啲人屌埋囉,反正我只係食花生
另外覆埋大團=肥利菜=Vellichor
冇話唔屌得 只係覺得最重點原因係因為官方無能所以先會導致而家隻game咁既風氣
好似而家咁日日睇啲玩家大戰外掛佬 官方做過啲咩 根本就乜柒都冇做 唔係因為外掛佬係個頻搞事搞到啲人多咗頻幣影響到佢地利益根本理都唔理
對呢間公司真係好失望
冇話唔屌得 只係覺得最重點原因係因為官方無能所以先會導致而家隻game咁既風氣
好似而家咁日日睇啲玩家大戰外掛佬 官方做過啲咩 根本就乜柒都冇做 唔係因為外掛佬係個頻搞事搞到啲人多咗頻幣影響到佢地利益根本理都唔理
對呢間公司真係好失望

我相信有睇直播嘅人都對官方失望至極
大D report左3次都冇理到
大家借今次認清間公司 唔好再課金
戲谷真係垃圾賤種公司
大團啲人都收哂皮啦

鬧後台狗就有人話點解唔鬧官方
鬧官方就話網上鬧有鳩用,叫你直接上門鬧
上門鬧就話韓國都係咁,隻game冇得救
唔係話你講野唔岩,但咁就代表啲人唔屌得後台?
你叫大團啲人屌埋囉,反正我只係食花生
另外覆埋大團=肥利菜=Vellichor
大團啲人都收哂皮啦

佢地做到啲咩 輸晒啦
鬥咩輸?
大團可以做啲咩?官方都做唔到
何況大團 大團都只係玩家嚟
咁平心而論 谷谷都係俾韓國佬揸住春袋 冇咩可以做

要詳細屌可以好似我咁屌 每個人都有罪

重課玩家
垃圾game都課 鼓催不良風氣

無課/少課玩家
幫隻垃圾game賺人氣 又會某程度上留住啲金主 鼓催不良風氣

外掛/後台撚
賊嚟 冇咗隻game只係on9 it毒撚 靠隻on9 game做虛擬黑勢力 製造不良風氣

戲谷
唔識企硬應付韓國佬 整出嚟嘅Web相關系統漏洞百出 冇阻止到不良風氣 淨係識搵錢 失敗

韓國佬
整隻廢game出嚟荼毒小朋友以至成年人 技術廢 維護廢 冇用 搞壞世界個風氣 正仆街

結語:屌跑/退跑 保平安
建議放 #1
傻閪會員App睇60次廣告有300幣
點樣睇60次
講經啦,大團人咪又課金追裝

成個團意見兩極,一邊叫人唔好課,轉個頭收藏榜排頭幾位嘅就同你追晒啲新裝
◆ 2022/08/01 | 8月1日 維護延期公告

各位跑者好,
由於系統維護準備需時,為了讓跑者有更好的遊戲體驗,
8月3日例行維護將會延至8月4日08:00進行

不便之處,敬請原諒
https://www.talesrunner.com.hk/news/news.html
應該維護前未fix唔到
邊度撳?
新手一問
蓮花Lv3-D vs 克羅諾斯-D
邊隻好用啲

45%怒+15%體力+減阻礙物時間10%

50%怒+一開始無敵+推倒抵抗10%+企鵝/雞10%防+復活10%衝刺機率

好難取捨
兩隻都冇咩人用
蓮花係貢寵 跑頻先用 要防雞就有太陽月亮>克羅諾斯
收返隻人魚/水母/陽陷好過
但係我而家最好已經係呢兩隻
只係想揀隻用住先
呢啲寵係咪已經絕咗版
釣魚係咪唔會整到呢啲寵
我上巴哈睇,隻陽焰好勁咁
又加體又怒迴又50%怒
三隻寵能力都一樣咁濟
陽陷可以公園抽但唔建議
三隻都就可以同人收 幾十蚊就有
釣魚都得嘅 但要用醫生餌換到學園寵再用交易卷換
公園抽?
我上巴哈睇都話可以公園抽
不過搵咗好耐都搵唔到,搵唔到喺邊
以為係以前啲活動扭蛋機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞