IT討論區(160) 1337Coder

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
啱呀 商品既價值從來係由大宗交易參與者決定
亦唔會有法則決定個價值 啲法則只係用黎解釋當啲參與者咁諗個時巿場會點點點
price model 唔啱咪整個新嘅 price model
呢隻衍生產品/exchange啲rules唔啱玩咪玩過另一隻
Tabby終於有sixel support
同埋fix speed同scroll bar
今晚返去試下先
Diu即刻整炒我行緊隻tabby176
Critical task真係唔好用tabby
你整咩ws server
即係普通websocket ,可能係我蠢,我背唔到rust 啲syntax,又唔慣佢種寫法,打完一part 去到第2日,我已經唔記得早1日寫過啲乜

反而傳統Java, c++, 去到go 我都學得好快
其實我係想問通常你會寫咩ws service 練習
不過我睇本rust book 都好似唔只一星期
我hd學歷炸wo it support有咁高咩?
讀書果陣主要係學program 但係讀到一pat屎先想做support
叫價姐
你開21k俾人壓到18k
開17k就預壓到15k
不過叫得太高就可能少啲interview,但報得多實有in機會嘅
我睇咗成幾個月有多,諗諗下用go 冇咁嬲,都係做嘢點解要用個咁難用嘅tool 玩自己

我都係寫個ws client 駁落Ethereum node 度,整個細pipeline 玩下
我都覺。我諗返起兩年前公司個大佬話rust 喺一年之後會稱霸market,都應該係將佢當咗做general purpose 嘅lang

而作為general purpose 嘅Lang,坊間有大把入門門鑑低嘅alternative 用,nodeJS, go, Java,要寫普通嘢,學習曲線低,而開發成本比起rust 同c++ 低得多。。。
有咩問題?
有咩問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞