ESPN :今季C朗缺陣下,曼聯未嘗一勝

122 回覆
75 Like 5 Dislike
英超都唔講埋? not a single game wor 而家足總杯係咪唔計呀?
Not a single game wor 足總杯唔係single game?你呢啲柒頭係咪以為人哋間野做得夠大就唔會錯?
答我啦傻閪
雜種屍柒狗面對唔到
一味東拉西扯
邊敢答

邊個有殘障呢唔知
勁撚到
曼聯快啲同球玉續約十年啦

我信英國人多過你條傻鳩

英國人啲英文都唔夠你好
咁你有咩高見?
四球?又玩fake stats?
想跟你學英文
成班友喺度教教下英文笠哂水
嬲到要連覆5個reply唔係以為我話緊你係殘障下話

C朗加盟之後曼聯英超賽事係佢缺陣下冇贏過一場

呢個講法有冇錯先?佢冇寫到咁足但絕對延伸到呢個意思喎
英超都唔洗寫?我係話緊你殘障呀
你唔好盲目信從權威啦 英國人都話錯 你都死撐
呢個好笑
成班用fake news, fake stats 打飛機打到自己都呃埋
乜都話延伸
警棍係手臂嘅延伸啲fd
你想認自己係殘障我又唔會阻你嘅

你可以話個news misleading 但佢唔會係fake news 的確宜家傳媒嘅trend係中意用語言偽術包裝去寫得隱侮啲達到佢想要嘅效果 而呢個tweet絕對可以延伸到正確嘅意思所以佢點都會立於不敗之地 不過同你呢啲冇咩知識嘅濕鳩講嚟都嘥氣你繼續慢慢自己單機啦 冇你咁得閒
朗哥去咗曼之後 足總杯無佢都贏過啊傻閪 點撚樣唔係fake news?

你醒未啊
駁唔到你就收皮啦 貼晒出嚟又要扮睇唔到
你唔係以為自己好有腦下話 最撚柒就係你呢啲人 其他人柒咗都識收皮啦
咁我話「psg今季未試過有一場下半場俾人連入三球」又係唔係fake news 呀? 預設淨係計聯賽?用下你個死人腦啦

仲話去美國讀大學唔驚俾人笑撚死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞