ESPN :今季C朗缺陣下,曼聯未嘗一勝

122 回覆
75 Like 5 Dislike
一睇就知條友成個小學雞咁玩捉字蝨啦,仲同佢認真

一味話今季c朗搞到變六弟,今季得失球差0呀,唔使問係咁俾人中出又係c朗搞成咁啦
賓周霉嗰幾年你喺邊到
Man United haven’t won a single trophy with Cristiano Ronaldo this season.
人地眼中全個球壇得球王美斯同垃圾c朗
祖記係咁
敗走完意甲去到獌又係咁
岩呀,十年內祖廢都仲係關c朗事

睇你個名就知你係啲班雜種朗狗啦
即管睇多季
上季咪又係得4助攻
聯賽排第四
你真心覺得佢俾波好撚勁咩?
係的話真係你最識波
巴打唔好spin嚟spin去咁撚柒啦
唔通人哋又笑鳩你啊助攻第一今季入得四球咩
你咪笑囉
有撚所謂咩
點都唔夠四大皆空做六弟柒架喇
上季佢唔係喺祖記呀
雜種狗仔
班雜種仔駁唔到 hang 晒機
屌你老母你隻傻閪生滋狗
我個名係卡斯拿斯,你就話我係朗狗,你都真係幾撚戇鳩,logic嚟講你就最撚叻

咁不如你講吓邊一季先叫做「現代」啦好唔撚好呀雜種?
跟你logic

上季psg歐聯決賽
今季psg歐聯十六郎

上季法國盃冠軍
今季法國盃又係十六郎

唔知邊個垃圾拖累psg出局呢
為左就佢 成個體系轉左 咪會咁囉

邊個唔知你班蝗獌雜種迷朗丫
唔係迷條屍柒,你洗撚入嚟鳩噏咩
Ching 識波
有睇開波就明嘅道理
唔明班雜種狗吠乜鳩
係呀歐聯因為佢輸左呀
但PSG 上季第二,佢幫PSG 拎返法甲
你隻屍柒呢
幫PSG 拎返法甲,笑撚死,唔知以為好似英超咁激烈

講一隊法甲人腳見到psg尾燈嘅黎聽下
好撚刺激
去到最尾嗰場
爭啲做埋柒弟踢歐協聯
好彩西咸唔爭氣
你班雜種狗仔先有得踢霸氣杯咋
明明你先係特登入嚟盲反牙朗
ESPN係衰嘅 快快手出個quick tweet都唔考慮下某啲殘障人士理解有困難要每個字每個details寫晒出嚟先理解到 唔係個個都有常人認知㗎嘛
足總杯又計唔計呀傻閪
呢個世界真係好多戇鳩仔 乜撚嘢叫佢未嚟到唔計姐

ESPN就係想講今季冇C朗 曼聯直頭贏唔到 所以今季埋單咁嘅成績唔撚關佢事

但佢嚟之前曼英超其實三場2w 1d 排緊榜首 又唔計 點解唔計?如果未簽佢都有好成績 咪即係簽佢冇用囉 乜撚haven’t won a single game

之後一月足總杯明明無佢有贏 之後用返佢輸俾米堡 又唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞