ESPN :今季C朗缺陣下,曼聯未嘗一勝

122 回覆
75 Like 5 Dislike

怪錯咗佢

怪錯左佢
反朗仲有冇咩好講?

又話佢累死全隊?
原來我個Google真係壞撚咗

Check到有三場冇佢都贏 但espn同朗迷師兄話冇贏過
我個google仲癲撚到話多咗朗哥 曼入少16球

呢點難啲撐你喎
今季獌係成隊都廢
係 咁啱上季啲人今季全部廢晒
ESPN FAKE NEWS 多到癲
坐喺入面嘅可能都係六弟 Fans
咁大間野 竟然可以柒到咁 (一係espn柒 一係google柒)
做現代前鋒唔識造波
成季得三球助攻
然後成隊都要餵波俾佢
街場呀叔都知守死佢mark 住佢射波就得啦

望下賓周就知分別,可傳可射
隊友咪自然有波入囉
時代唔同剩係識射冇前途
朗幾時入隊?

屌你都戇鳩

8月嘅英超唔係今季?

而家係計今季無c朗嘅場次 咁8月嘅英超係無c朗wor
Espn 話今季冇朗嘅賽事 曼聯未贏過波呀 咁係咪呀?

唔係…since Ronaldo arrived呀 就算係 足總杯都贏過
Ching 識波

最新消息 原來上季嚟 我個Google真係戇撚鳩
班雜種無得賴㗎喇
入隊前靠本身人腳都贏得到
佢入隊之後,唔出佢贏唔到咪重衰
即係啲操練淨係餵俾佢
搞到隊波廢晒,無佢就唔識踢
但係佢就又唔係場場有表現
咪衰到做六弟囉
Man united haven’t won a single game without Ronaldo this season

中文:曼聯今季C朗冇份落場嘅比賽 一場都未撚贏過

咁都理解唔到咩真係咩佢未嚟唔計

如果我Google冇壞嘅話 正確講法應該係

Since Ronaldo arrived , Man united haven’t won a single premier league game without him
你條柒頭. 利雲係德甲都係得 4個你又唔撚講?
咩啊
操練淨係餵俾佢, 唔講以為你係曼聯助教
嗰個曼聯球迷黎 佢話係上季 我選擇信佢
所以佢咪無金球獎囉戇鳩仔
比利同馬勒當拿會唔會淨係識等餵波呀?
淨係識入波嘅可以叫最佳前鋒
但唔會係最佳球員
明未呀懵撚
係, 所以小花都唔係最佳球員, 只可以做最佳中場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞