[恭喜利物浦再次差一分捧杯] 車路士球迷煞科討論區

1001 回覆
58 Like 39 Dislike
香港出線啦,屌你老母!
無助與冰凍的眼睛
流淚看天際帶悲憤
是控訴戰爭到最後
傷痛是車狗
我向世界呼叫
Abramovich NAKUPENDA NAKUPENDA WE WE
Abramovich NAKUPENDA NAKUPENDA WE WE
柔狗
咁都要有猁狗咁L極品既垃圾先得既
家駒 好!
點撚樣
下星期冇done deal全部車狗跳樓
ok
你好啊!长津湖呢部电影需要大量好评!
唔知你有兴趣帮助电影嘅ratings提高?
我哋还有额外补贴!
有兴趣请msg我
屌你老母
屌 錯手負皮咗
搵Part Time、搵副業睇過來🥳🥳🥳🥳
全港最nice兼職、0投資會員兼職任務,每日只需要1-2個鐘時間負責數據提升;
📖 工作內容:為指定商家點數據提升以及評論轉發,幫助商城增加人氣🎉,
🕕 工作時間:彈性工作 可屋企辦公
💰薪資:日薪$300-$800即日出糧  多勞多得(概無拖欠)
🏪 工作地點:可屋企辦公 唔影響正職
🈴 工作條件:手機一台,有冇經驗皆可,操作簡單(包教識)
⬇️⬇️領取副業基金點擊下方官網
https://www.chelseamegastore.com/en/
🉑 歡迎在職人士、寶媽、學生滿18周歲、失業人士、想搵兼職人士
即刻搵佢WhatsApp ➡️ +44 207 386 9373
(回復任意數字可點擊鏈接,請添加WhatsAPP)
躝啦
對唔字 唔幫車狗做pr了👉🏻👈🏻
賣廣告 report
好!
屌你老母
This generation
Rules the nation
With version
Music happens to be the food of love
Sounds to really make you rub and scrub

🚬
This generation
Rules the nation
With version
Music happens to be the food of love
Sounds to really make you rub and scrub

🚬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞