[恭喜利物浦再次差一分捧杯] 車路士球迷煞科討論區

1001 回覆
58 Like 39 Dislike
佢repost
你話錢有限喎
嘥錢嘥時間後備換後備
對隊波追鏝猁有乜幫助
買Jesus upgrade 唔到隊波都夠晒痴線
最低限度前場板凳而經強左好多
想J耶穌既都係想搵佢嚟打Kai輪換
咁點解唔直接收返波揸
要曬幾千萬去買個同定位既人返嚟
我希望杜狗買完Sterling 耶之後進攻行雲流水 一巴打落我到😔
今季d風火輪後備你真係覺得唔洗換?
純粹人地笑得多就反 仲要死撐雲椰美好岩用?咪撚玩啦睇左成季呢幾個岩唔岩車用自己心照啦 講真買大名你咪又係驚 宜家有個岩用既就係到屌係人地棄將 人地唔岩用就等於垃圾?
LKK走雲椰都傳走我諗佢正選機會唔少
吹大啲吖
係咪目標同曼城差距由20分變15分就收貨先
你話係嘅咁我咪支持買佢囉
咁唔該承認埋隊波只係爭四級數
唔敢講勁咗幾多
耶穌喺杜手上發揮到幾多我是充滿懷疑的
買冇問題但唔好當天降神將
始終要乖乖地搶big name
你買個正選級數
呢班人後備夠用有突
明買嚟做後備
事實係佢爭贏咗女人達做正選
呢個係結果啫
但講緊點解買阿妓棄將時冇人反對
因為當時係aim PlanB中鋒
你咪講咗原因
乜而家車狗唔係aim把握力強嘅plan a球員?

我覺得係aim有能力嘅plan A前鋒
所以咪解釋咗點解同當時簽阿妓棄將基佬時嘅反應有唔同囉
我就支持青訓 當初mm, rj上位 咪又係有人睇唔上眼 依家咪又係正選
有哂big name中鋒+軌搶到
我都係
下年用波揸擔正 酸濕包後備
兩件平均50m 一件,點買呀大佬,我地班前場用廢晒,價錢跌晒,至少1.5人先換到一件
Sterling 可以留俾阿狗
盧雲椰走有人接 打得番起 會唔會話人地隊波回收垃圾啊40m有個咁個質素打開英超既 仲想點
至少有野心爭冠嘅英超隊今年唔會爭盧雲椰
唔係話英超隊啊 我講緊其他聯賽
廢同唔岩用係兩回事黎喎 搞番清楚先啦屌
最撚攪笑係
班迷盧要護主個陣就話前場無供應唔掂要換晒佢
同一班人為左反Jesus 又可以突然間轉晒口風話而家d後備夠用
條紅線真係可以不斷飄移
英超競爭大咁多
西德甲同意假D下游
但而家市場有邊個係冇左nunez之後
有盤球 唔識入波喎 唔要啦
識入波 第二個聯賽黎既 唔作準喎
識比波 淨係識供應?我地要解決前場入唔波既問題喎
乜都有既時候 好撚貴 對抗性咁低 點打英超
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞