[恭喜利物浦再次差一分捧杯] 車路士球迷煞科討論區

1001 回覆
58 Like 39 Dislike
咁直接教含同Colwill
#Chelsea are aware that they have often been left disappointed when signing big names from abroad in recent times, making Premier League proven players like Gabriel Jesus or Raheem Sterling more appealing.

(@TeleFootball)
唔覺Jesus Sterling Dembele有幾差
全部都扭得波
扭到波自然有突破點
容易做到shot creating actions
反而Nunez呢款收割型我地買黎都冇咩用
我地依家係冇人識做波
雲美傻盧全部都係收割型
全部都唔係強變速突破扭波
成隊最扭到波果個依家隨時係袋
所以解釋到點袋睇落柒下柒下但數據唔差
Short creating action/90mins 全隊最高
正正就係袋識扭波做到shot creating actions
夠shot creating actions就自然多chances
依家就係chances唔夠多先會放大把握力差既問題
Jesus Sterling Dembele全部都扭得下波有咩唔好
Jesus Sterling仲要比哥狗教過又有英超經驗
巴斯光年 踢四後等於廢人 唔要
連榜都上唔到呀
呢班教探錯完又錯不如直接炒撚晒佢啦
而家問題係後防唔夠人
教含同colwill都係要簽中堅有咩分別
轉場啦!
轉場啦!
🚨🚨| BREAKING: Manchester City want at least €100M for Bernardo Silva.
@Luis_F_Rojo
[🥇]
咁嘅話我想要Dem+Jesus+Gnabry
未exactly鏝同猁做緊嘅嘢
前線所有點都有細範圍take-on能力
嘩 鏝賣silva?姐係棄將 垃圾
要簽嘅梗係簽D即食D
唯一唔同意 美唔算收割型啦
佢算廢人型 扭波都廢埋
其實丁力 Jesus 要幾錢
本身佢都唔係
但好耐冇見過佢扭到波
變晒做埋門tap in
50m左右
Dem+Gnabry
Jesus 今年打右邊好過中間, 但佢D off-ball movement 好適合攻唔入果時放出黎, 但把握力又同而家果班差唔多

上面事但買到一個都可以放走雲
佢以前已經係尾柱之鬼
咁其實幾抵屌 唔係講笑
Yes
上面有Ching 話買jesus 不如用broja
咪就係睇唔到而家球壇趨勢一定係
弱隊對強隊只會愈縮愈後
要破到密集
球隊就一定要有first touch 好,技術好到可以係細範圍帶波過波既球員
椰雲盧其實真係可以有價好賣
有本事傾到Gnarby實好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞