[糞作] 水原千鶴暨出租女友討論區 (21) 朝日電視台7月播出

1001 回覆
3 Like 28 Dislike
和也條撚屌一集要有幾多心理小劇場同對白
不如佢唔好再作故仔算啦
佢作故仔個LEVEL就快同村田有得比
呢集真係好撚典型,一集有3/4都係廢話同老尷到要skip住睇,故事進度就行得嗰一步仔
唔洗驚啦 skip左中間直接追返最新都跟到
唔好晒時間
個個都想搵返雨宮天演真人
雨宮天 = 雞
兩年無睇啲進度都仲係咁上下
雨宮天係智障多D

好撚諷刺
睇完動畫後一口氣追哂漫畫
我屌你老母男主0成長 日漫係咪咁撚鍾意描述下下臉紅 講野就鳩嗌出黎
個水上樂園篇做撚左成50話 拖撚到
D路人由第一話就4條女 除左8重森外 條條女都好撚靚好想識佢 有冇咁撚誇

我就主要劇情撚黎 每話對白都慢慢睇
男主廢撚到有好幾個moment 都唔去馬
條女都係d典型劇情扭屎花 唔係性格問題就屋企人唔比或者重病在身 今次就職業道德係度拖拖拖
樂園篇又係 係講分手/去馬就快撚d 成班怕9左個奶奶知道真相即刻中風死
好地地搵個moment 表白咪算 樂園成大班人面前又喊又尷尬咁撚樣做乜鳩

個留夏越後期越撚癲 寫到自己帶埋套比男主 仲可以點兜返佢自己放棄男主 起馬又畫返一百幾十話去解釋

作者要鋪深感情線要搞暖昧冇問題 跌落水救人 拍電影 陪女主屋企人過身
男主咪撚下下自我懷疑 條女又唔比錢唔出黎 又再重新loop過
每個星期呢度巴打:下集關鍵
和也以毒撚黎講算正常啦
水原就真係臭雞啦
下下冇進展冇成長睇到好撚忟
女主都可以話慢慢主動左少少
最on9 要安慰人哄人都要比錢出黎唔撚識行去門口約
每集都關鍵 然後比完錢出黎冇講野 面紅 ff下 就返屋企 又一集
好撚煩 我係處男個陣都唔係咁啦
呢套嘢儲埋一次50話睇就會見到有進展
故事設定係咪一開始和也有100萬洗

好似唔見佢打工

到底課曬金俾水原未
麻美正到傻 唔反了
漫畫宜家係打工借糧來租水原
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞