曾比特chill club 輸比193, 聲生不息唱搖滾版《夢中人》震撼性擊敗林子祥

294 回覆
67 Like 390 Dislike
俾樓主厄左, 王菲完勝
auto-tone 係音樂既一種又真係冇問題wor, 唔好因為193 屌埋 auto tone
王菲好聽好多,配合埋重慶森林個意境
auto tone又係咩嚟?
佢出道同期遇著mc同edan唔好彩
如果今年先出好好多
講撚fans同呃錢
193真係世一
佢地首首都係同一套路咁改編
總之要改到可以有位show off自己有幾響有幾高音
193宜家到底咩心情,手下敗將係支那爆紅有錢搵有女屌,佢就係間濕鳩viu到做陪襯,仲要擔心間垃圾cafe比人屌
將廣東話同香港人spread上去都要踩到一文不值
相反某啲香港明星串過馬頭咕哩
上到台求其fing幾下 走晒key 就話好撚正 好愛香港
193勁過林子祥
搖滾版夢中人…睇標題都覺得嘈
Viu比固定節目佢做主持
又同姜濤拍劇
間cafe比兒登仔屌
Fans照去
佢錢照賺
你覺得佢咩心情
開fb日日見佢同肥仔個煩膠牙膏廣告
開Ig又Lg廣告
出街又見佢Xbox廣告
連登仔咩心情?
聲生不息 就冇睇, 不過點解要唱晒廣東歌既? 政治不正確喎.
兒登仔唔出街
總之標題係193就屌左先
得個做字賺雞碎lor
呢個節目就係要吹奏以前廣東歌
真 本身樣衰 炸個頭反而睇唔到個樣
有咩心情
193呢啲俾佢上去都係獻醜
應該仲衰過林曉峰
曾比特d 粉起碼係真既
睇住佢微博粉係慢慢上既
pin啦屌 吹到佢因為輸chillclub先奶共好合理咁
https://lihkg.com/thread/3013162/page/7
曾比特搶先同周筆暢拍大陸廣告 開微博戶口1個月粉絲三十萬

係香港mike少廣告 ig followers得6 萬
紅過之1前啦
你見樓主想講曾比特,開咗兩三個post 都冇乜人理,一加193 喺topic 就咁多人衝入嚟幫樓主推post 就知啦

不過連燈仔唔會認俾人利用193 去推post 嘅,總之任何人同193 比就係聖人,就算支持過共青團既人都可以吹到咁

而家明啦,總之想個post 有人回就乜都加193 落去企佢對家,就算你講比家超都可能有人支持㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞