曾比特chill club 輸比193, 聲生不息唱搖滾版《夢中人》震撼性擊敗林子祥

294 回覆
67 Like 390 Dislike
錢呢?邊個拎錢出黎?
依家個節目CCTVB話就話有份,佢實際都係比錢買返黎播
仲要BLUR埋人地大陸D廣告 家下人地件貨都無係香港賣啦,乜都BLUR哂
成個節目,明顯係大陸出錢做個SHOW出黎
極其量,咪放個雙非齊陰怪上去,當左自己有份夾一大舊錢去做SHOW

OK,再講返正題
要係香港宣傳返香港音樂?會唔會搞笑左D呢
即係同人講緊,本地人原本都唔係咁支持本地音樂
第2,請人問題,邊一方出錢? 場地邊個出錢借?

依個SHOW,歌手搵錢,廣告商贊助黎做宣傳
講真果句,點奶都好,起碼叫做宣揚緊廣東話先 你話佢地發表個人意見係講蝗話,咁成個節目係賣緊比大陸人睇,但問返香港作曲,填詞既片,都係廣東話 佢地後期有無自己搵人配返蝗話,我就唔知
大陸比賽作準?
鳩叫果段想點
收皮啦
咁193 edan Anal 姜b 又出d乜撚野勁作品出黎呀
Live都唱唔撚掂 又flat撚晒 仲撚尷尬
點解王心凌突然之間喺大陸紅返
講緊mike就spin去其他人度
尊重返個主題啦
佢地起馬識用作品說話
曾比特識咩?
支那豬叫
平心而論 奔跑吧好難聽好嘈第一次聽到以為林子祥唱
佢唱夢中人勁假
根本唱唔出浸味道
一定有tune
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞