[LOL] 英雄聯盟S12比賽討論區(986)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
吹奏佢地團戰企位姐
打線不嬲都唔係強項
但係Ez真係搞唔掂 two item spike得唔夠快
未load到
隻riven完全無用
竟然有維迦睇
我覺得佢對距離把控好好 但係佢英雄池太窄了
如果guma可以唔好太自信肯咁玩炸彈人leona下路就應該都有機 到第日有返態先玩返自信pick 無態仲玩自信pick聽退休
不如search下highlight
打ksv夠kai sa 1v3
Lucian penta
炮娘射爆uzi老鼠
其實呢對下路組合係好match 因為原神成日要遊走 個AD超級穩定對佢哋嚟講係最好
guma 大唔大得過jkl都係問題,perkz去打ad都好表現過guma,單論世界賽而言。lck根本得困獸鬥,入面打到曉飛都係要出黎比其他賽區檢驗下個實力。
一直都係講緊打團點攞位輸出同保命
想知今季guma表現點唔>bang
bang不嬲勁在佢穩
guma操作再aggressive啲make play啲
你淨係睇MSI?
唔講刷Damage 淨係英雄池都爭好遠啦 一個乜都可以pick出嚟 一個得jinx 300 years
simple 世一係因為佢勁撚左好多年
2015 hellraiser已經勁 只係態度問題無勁隊要 癲峰左7年
姑媽就上年先開始打
最多咪話佢mechanics冇uzi咁勁
作為職業選手拎兩冠佢一定係世一
乜ad都識 強勢線弱勢線都識打
諗起uzi 4保1 ez lucian 笑死人 jhin又玩得少
前排復出連亞菲利歐都唔識
白痴
EG今次打泥漿摔角 幾好
姑媽呢啲冇料扮有料嘅傻閪 係要俾人屌打先識驚
越南仔個中場場雷 打假架?
你講今年的話當然guma>bang啦,bang神早退左休
聽日應該幾好睇
呢到有冇人真心支持lpl
想知有冇愛國好青年
啲技咁唔準
仲拎維迦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞