[LOL] 英雄聯盟S12比賽討論區(986)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
第一場凱莎咪當gala隻ez仔咁打囉
EZ伏Pick
你可以手動加埋S12 MSI上去
特權戰隊唔洗開cam 唔洗裁判 唔洗耳機
Rumble stage唔洗打頭場, 每一日都可以睇住其他戰隊打完一場之後個排名黎打
BB打Knockout stage就會玩翻坦
輸rng嗰場自己攞嚟玩乜9雷玟
發覺rumble stage冇晒啲Pyke 可能淨係打弱隊專用
對上g2唔係都會ban咩
反而覺得係game plan問題多過隻雷玟問題

Caps比人sit到2波啞咗少+冇針住上黎打
輸rng嗰場自己攞嚟玩乜9雷玟
反而覺得係game plan問題多過隻雷玟問題

Caps比人sit到2波啞咗+冇針住上黎打
揀main角出嚟差啲俾人單殺仲要唔帶閃。哪來的自信
印象中好少隊會晒個位ban
閪貓前期好廢
邊夠狗男女打
事實係rubbish bin比佢㩒住黎打打咗大半場

佢邊線單帶都係贏關

但冇人灌經濟比佢
屌唔係今日仲要睇faker 玩Zoe 同埋TF 係咪呀
兩隊share ban好普遍
Kalista只係要佢招大 新版工具人 配埋Wukong Ornn呢啲好智障
LCK=米奇老鼠聯賽
唔係G2同RNG嘅隊=伐木工人同消防員
仲有「差啲單殺」其實係Bin用咗exhaust都殺唔死BB,一直都輸緊
LS都話係Caps對線打得好好,但最後輸佢俾人捉幾次
嗰場係jankos pathing出事
賤種虎比caps屌打 但係有wei幫佢執屎
下路打線唔夠做
所以先炒晒車屌虎係比人mid gap到爆
咁耐無玩生疏哂啦 對住而家meta matchup 有冇打過都唔知
帶點燃唔帶閃已經傻仔左
psg 其實最重要係聽日打eg 果場
今日對sgb都未必食硬
有juhan係度危啲
如果U記當年個肺冇出事 就應該唔止依家既實力
睇黎港澳台賽區有實力既adc傳統上都會少一個器官 就好似 我狼 2015 fw ad咁
輸SGB & 其他全部, 剩贏EG 都仲有機會
輸EG 就要贏晒其他3場
又唔見nuguri 變廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞