[LOL] 英雄聯盟S12比賽討論區(986)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
離開咗skt 當收成期咁玩㗎啦
事實係guma操作上再強啲
simple未贏major都大把人吹世一啦
Ghost自保意識好 知唔夠打直接龜二塔等陪友 仲有原神仔罩撚住突然覺得呢對下路好勁
EG AF BANG已經burnt out hea打mode 無得咁計
咁不如講埋marin easyhoon bengi走左之後都垃圾
EG個陣點輸
無人打佢,佢任點刷數據
Ad 季後賽開始正常返
係隻support次次都會送頭
PSG, aka Publically Smashed G2, is a PCS team known for breaking G2's mental halfway through MSI 2022.
不嬲勁
如果係ghost玩炸彈人 game 5 DK一早贏左
T1係咪可以諗定bo5點打G2了
今次EG醒目
Press R to win draft
阿bin訪問話LPL訓練賽成日遇到riven
講guma>bang
仲離譜過uzi>bang
痴撚線
Af Marin 贏過skt
用AF BANG黎評價PRIME BANG
係咪搞笑
Ad 相比其他位置23 4歲就收皮㗎啦
佢個全盛都幾短暫
英雄問題
比返kaisa naut佢地玩啦 等bb做 weak side
係 但要有成積support lo
唔係隔空無得比
一兩場者 rn支好似唔識玩馬騮
T1 同 g2 bp好做好多
skt造到幾大輸出空間比佢先得架
基本上佢要做嘅係控好距離打最近個隻 有幾可見佢make play
eg jkl閃現殺deft gala一衝五秒ghost 肥狗kaisa巴龍位二打四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞