FIFA22 Ultimate Team 討論區(170) 有卡想要先誤中 可以收皮

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
想問下全場緊迫係咪有機會唔扣氣
頭先對左場 對面成場迫d氣都夠踢全場唔扣一半
痴撚線 場場對面隻龍都8分以上 唔撚識玩
1點中勁野再上黎曬
個頭好勁 WL用咗嚟打 角球入咗3,4球
大家可以去EA live chat叫佢地reset single draft, 不過會用多粒token
你試左?
早兩日搵佢地唔肯set
岩岩搵左, 佢幫我reset完聲稱有比多粒token我, 但我冇數到之前有幾多粒
用晒d卡賭icon又輸
正式棄game
場場script 你地玩埋我果份
屌你老母ea死全家
好撚嬲 打sb都屈撚到on9 隊隊都勁高分洗都冇用
領先一定比人入世界波追平再絕殺
我知八十二分人仔係廢 都冇可能傳個波傳親都冇力又送比人無論有冇控都係
屌你老母我玩elden ring廢係咁死都冇咁嬲 人地堂堂正正 呢隻仆街垃圾
係唔扣氣
打咩級別

打世界 職業 開心下
我都廢事問佢claim粒token
我打世界想做任渣但我隊廢人廢 人地一定係全隊超級球星
咩花式都見過 倒掛傳波再倒掛入 輕鬆頂
而家贏得兩場可能唔做了 黐撚線
同埋覺得有時職業同世界唔係爭好遠
職業佢要屈你輸都係會屈 只係速度冇咁快
對面又場場攞幾張王牌極少比紅 進攻我嗰陣底線都好似粗過人咁唔會出界 成個人飛起完都可以爭贏我企喺度嘅人個波
放coins $2.5/10k 包卡稅
https://t.me/tt07ss
有d咁既事
朗爸棄未
SB world class會輸真係基本功未夠
巴打可以再練下
不建議任何人玩UT
米93嚟講算好靈活
依家得full team press先會明顯扣氣,如果係戰術版面set嘅就扣氣慢過唔press
果位手腳走得太前
諗緊做佢地做韋拉好
我都明白,但佢屈都係事實,岩岩冇壓力下猜波都可以冇啦啦漏波。。。好在佢唔入,終於有三場

同埋佢高分卡一步係我幾步
做曬兩隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞