FIFA22 Ultimate Team 討論區(170) 有卡想要先誤中 可以收皮

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
今日呢啲仆街gp出牙朗成個弱智咁
望完唔想再刷 呢家16
輕鬆玩就慢慢黎啦,而家都有唔少低成本又勁既球員用
搞好一隊 玩多排練好技術 正常都玩到下既(唔課又少時間肝全隊rg卡的話就真係冇乜體驗
同埋唔洗話預左唔夠玩家打,左膠ea最終目的就係全世界打和
ea會做波比你
課晒金齊tots都唔代表實贏,垃圾gameplay+script,somehow你WL都可以9win唔到
真係勁既係果d pro player,streamer,每星期WL用普通隊都可以穩定20g19w
Chill 住玩 等23算啦
但瘋狂抽垃圾都真係好冇心機
gameplay wl dr 又要爭勁遠
捱完wl d 閪gameplay 再抽垃圾真係
真野唔好拎出黎講
wl 上午gameplay 好順, 諗住順落去啦
兩粒鐘後變泥漿摔角
好羨慕對面破到gameplay 贏到我既人
我真係冇晒動力破gameplay
卡雲尼(敗走)
19w
Btw你話icon swap係咪都係交換個到睇到?我有見到tots換84+ 25稀有,換到25個人?
本身想休息一星期先但係今個星期肝左少少有d token想玩埋佢
https://youtu.be/B6Im8Fij2bs

新手嘅話可以跟佢做法玩下
Exactly係咁
本身好地地 突然on9到癲
抵輸 無心機玩落去
我有時覺得對面係冇事
見佢做d sm 都係可以好順
琴日打完wl 再打dr
爽好多
卡雲尼(棄驚)
真。。。
燥底完 捱完 抽倒張好少少都叫開心
英超德甲西甲閪撚到
嬲嬲地
唔撚用原本啲人
買咗隊阿記人玩玩
而家有兩個swap,兩個都仲係第一期,但就完
一個係icon swap(超級球星) 一個係tots swap
tots swap 第一期就完,有大部分token都係之前每日一次做sbc/解obj拎返黎,總共25張
而家你幾肝都冇用,我諗最多都係得幾張,冇咩好換84+*25果個要15張token,你而家唔洗諗,等23號下一期先再肝

但icon swap就仲有1日6小時既時間但佢個玩法唔係做sbc,係純解任,所以仲可以拎足現時全部9張,但得返1日多d既時間,睇你做到幾多,3 4張都得既
icon swap token一張可以換82+*25
兩張83+*25
三張84+*25
所以你而家打icon swap,肝3張返黎換84*25都好,唔得就退而求其次兩張/一張
得既就打5張拎85+*20丫笨~
今個禮拜WL幾時完?
有冇馬隊食評
本身用緊拉膠 華躝
想換隻icon夾chem
手腳你好有心機解釋
呢度啲巴打真係好有心幫人!!
(係咪想多啲人入坑)
輸到呆左,唯有打下字
放2m coins 包卡包tax
有意tg: https://t.me/utcoins1
比寧咸打quali好撚勁 一去到真打廢到仆街 比神獸sm
打完即放 撚下平卡好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞