FIFA22 Ultimate Team 討論區(170) 有卡想要先誤中 可以收皮

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
唔係喎我就做完 tots navas同fati 另外我有arsensio咁我做埋拎哂兩張tots咪變左西甲隊最勁應該主力西甲
有無人開左draft 84+

原來整落咁多西甲SBC team b 唔錯
用過咁多隻ST,最好用都係般尼佬
我今星期都輸到67 咁
真係有極大既del game 念頭
好高興認識你地
點解唔直接del club
你識啲嘢
挽留!
係憎隻game
又唔係憎隊波
話哂都用左時間/錢去砌
再唔係有fd想玩咪比佢
唔洗咁盡既
識d 野之餘帶一點滄桑
謝蛇好高興認識你
如果唔係呢道啲手腳比下動力
應該真係一早棄左
EA垃圾
前排完左英超德甲tots,而家做緊西甲tots promo,咁你呢期加入,自然係西甲起手基本上每個星期五就更新新promo,下期好似係法甲

首先你會唔會課金先?會就搵妙妙,然後想點就點
唔會但又有時間玩ut既就每星期打DR夠win拎upgraded rewards,同埋打WL:playoff 10場贏4就可以入final,final有20場 贏到幾多就贏幾多,無時間都盡量贏9場抽一張紅卡(紅卡就係必出呢期promo既卡)

然後每日凌晨1點(而家夏令)都會更新新內容,會有新sbc,新object做
至於咩sbc好做就上futbin睇,多數越多正評都代表越抵做
而家有icon swap同埋tots swap,就係靠平時做sbc+解object拎token 黎換佢個swap入面既野,icon swap仲係第一期,但好似得返一兩日就完,打幾個token換幾個8x*25抽西甲都好,唔中都至少有肥,可以拎黎整sbc球員,西甲而家有得做isco(btw德甲仲有gvardiol sbc同埋解任sule)
tots swap就好似就黎完第一期,而家好似得返兩三張token拎,23號就開始第二期
其他冇token既任就睇你自己會唔會打埋佢拎佢d reward/肥,有時有d都抵解

至於果d 重覆左既untrade肥,如果高rate d 85 86 以上,就最好拎去做現有抵玩sbc,唔好晒左佢,但要衡量做唔做得晒拎最大果個reward如果唔係都係冇肉食(而家有potm c朗做 仲有成個月時間)
低rate就你鍾意

簡單黎講 就係用時間打到仆街爆肝黎買球員整球員 砌隊野拎出去打人
基本上呢度好少人主打sb,打電腦真係好撚悶,多數為解任/拎token/呢排e3以上有tots pack抽,咁樣
我都未走你走乜
德甲,西甲0 pack luck
有個youtuber 叫sony 閪到仆街

draft 84+pp
有隻85 ,正
唔關呢個星期事
你本身就67
咁快贏左23場?
不建議任何人玩ut
謝謝
其實我想輕鬆玩預左唔夠玩家玩冇諗住主力pvp
唔知點好
玩到已經無左樂趣
好唔enjoy 識到大家吹下水仲開心
屌你老母臭閪minh_nguyen_sg
紅牌和波走場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞