[IM FEARLESS] LE SSERAFIM金佳藍以外成員討論區 (5) 五人體制繼續活動

1001 回覆
17 Like 27 Dislike
呢個真
今次就佳藍出事
個個都唔幫
下個好快到櫻花
According to RACOI data from the Korea Communications Commission's broadcast content value information analysis system, sakura ranked 7th in the most-mentioned female idol performance of the ent program in the second week of May (0509-0515).
呢啲時候我哋身為fans應該要團結, 一致對外
而唔係自己玩分化
恩彩之前chorus都企係後面比人遮住
而家待遇好左好多
雖然我都覺佳南累全家
不過真係唔可以輕易割
咁下個post改返金佳藍以內成員討論區
唔襯佢冇fans割 唔通等佢再爆單大先搞咩
分開兩個po
一個團愛
一個藍藍以外
又黎
太早啦,等佢翻到嚟先算啦。
一開始99%人因為櫻采而嚟。
因為同一隊先迫住睇。
藍b一定會戰勝歸來
IM FEARLESS
我覺得呢個時候佢應該勇敢啲將成件事嘅真相講出嚟而唔係選擇做駝鳥
我兩張卡都抽中櫻花。
冇得講,真係冇得講。
天意,呢啲就係天意。
天上有阿當同夏娃。
地上有我同sakura。
呢個係其一, 但係我哋一定要團結, 唔可以俾啲害群之馬影響到我哋🙏🏻
D卡都比你燒哂,我想抽都抽唔到
Sensei請盡情咁鞭打我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞