[IM FEARLESS] LE SSERAFIM金佳藍以外成員討論區 (5) 五人體制繼續活動

1001 回覆
17 Like 27 Dislike
cls 啲韓國人係咪唔黑唔聽
睇落都係用錢解決
除非真係證實到牙藍係受害者大反轉
如果唔係依家呢個情況再用和解黎解決
霸凌個名跟足佢一世對成隊都冇好處

我覺得如果Hybe真係夾硬要佢歸隊
其餘5個人既fans實會出聲明叫佢退團
好難反轉到,個條女收錢認錯都無用,仲有其他爆料人,除非告哂班爆料人,但個班都係未成年人告都無用,條女一開波就搵律師爆料目的都係得一個,一係我廢左你人生,一係公司比錢買左我個人生唔通真係叫藍姐寫手寫信就當無數咩
公司死蠢推5人出黎比人睇到個分別,仲想加返佢入去咪仲難,今次班fans好難買賬
差拎一位果part
https://youtu.be/Ul85grTp9cU
韓粉 WFC

牙藍打世界市場,國際藍
講咁多, 如果HYBE俾佢返嚟嘅話有幾多粉絲會出坑先?
就係難得
平時外國fans完全唔理呢d醜聞
今次都好多人出聲話5人團
2號傾唔掂好好睇睇走唔得既? 其他人做center 會死咩hybe
公司一心想佢入返去就唔好推5人出黎啦,收埋佢地幾個月餓班fans一排,搞掂哂d手尾先6個出返黎,到時班fans有女睇就真係wfc,而家無藍姐都有5個睇,後加又嘈一大輪,到時就真係同你死過
除非牙藍可以洗脫惡評、浴火重生
否則唔該佢繼續潛水,俾其他女一個機會啦
夠紅咪續囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞