[IM FEARLESS] LE SSERAFIM金佳藍以外成員討論區 (5) 五人體制繼續活動

1001 回覆
17 Like 27 Dislike
因為阻9住個團 如果keep住有活動 鬼佬理得你
Schedule 都唔公佈 痴撚線公司
個忙內幾好,之前真係畀藍阻住晒

【中央日報】[HYBE目前沒有在談論更換LE SSERAFIM成員或轉為五人組]

在「校園暴力爭議」情況下,HYBE關於LE SSERAFIM解決方法必然會複雜。在合同關係中,所屬公司有義務在藝人出現問題時解決和保護藝人。再加上金佳藍還是未成年人,因此需要更加小心地解決問題。也就是說,除了”堅持”、”沈默”之外,HYBE可以使用的籌碼並不多。據業界透露,HYBE目前沒有考慮更換LE SSERAFIM成員或轉換為5人組。
成手好牌比一個牙藍玩殘哂
濫濫將會強勢回歸
原來soure music 跟牙藍一齊休息
櫻個鼻
攬炒
依家個風向暫時好難夾硬加返佢入去
咁樣發展玩爛佢解散都唔奇
而家公司似扮野盡力幫藍姐,等周邊出哂貨先炒佢,咁咪唔使退錢重造
除非有大反轉,一係牙D出黎幫口,但未必夠力,加上一個比人影裸照架未成年人機會唔大,另外就係公開哂個判決書內容,前因後果睇吓有無人企係佢個邊,但而家個個都想佢死架情況都太遲了
唔通幾日就話變5人咩
只為濫濫服務
話唔定當時仲未成年嘅藍b只係唔小心推跌咗個同學仔呢
濫濫笑呀櫻個鼻應該有2級
真係好搞野
牙藍係咪公司page既admin
又唔係成團休息
牙藍休息之後一次都唔更新
咩料
沒有金佳藍的日子第5天
等D社爆料藍原來係老闆
可能你要數足7年
萬下手佢死都唔解約用團隊成員名義坐係到收足7年錢
LE SSERAFIM Shopee Thailand Photocards
各位唔好意思, 班網軍係我請嘅
懷疑牙藍可以繼續分成團隊收入

7年WFH,做老闆娘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞