[HK] 電腦賣物交易所 [$] (23)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
搭單想收個2K-4K MON
其實本來諗住最低都仲放到$600
平均60度都係450w 能量守恆定律啊
平1千咪有人收
信不信由你
試放
i5 9400f
Giga B365 M AORUS ELITE MATX
16Gb Ram
1000 全走 可議
Pm: https://t.me/bbqedspringbag
自從nr200p 出咗之後
大把matx 箱細到itx 咁
冇特別需求真係唔會買itx
Msi 有張好平,700蚊左右
放Sapphire公版5700XT 8GB 連一體水 (Alphacool Eiswolf 2 AIO - 240 mm Radeon RX 5700/5700XT)
自用 非礦卡
$1600

EVGA SuperNOVA 650W P2
16年美馬貨,2018年10月RMA換左一次新牛,十年保剩4年
$300

TG: https://t.me/GGALL
先平得一百 點解唔去返悠二到買 又包送貨
所以我先話好難放 如果可以當果一間舖嘅Credit 都好啲
matx有低階
itx最少都出中階
你同佢講改單買4090
最後你會收到both
驚喜大禮
5舊? Ok嘅話留TG thanks 巴打
唔好介意小弟咁講
我見5600全新都係$1000左右
想收部 2手 gaming desktop淨係主機....預算2k內
最好齊window,基本software個d
nr200p唔係itx箱黎既咩
Nr200p塞得落短版matx 244x226
之後老翻sama食住個市場出咗隻matx 版嘅nr200p就一發不可收拾
唔知關唔關電腦事
錯咗唔好意思
想賣個Meta quest 2 128GB 連bobo vr頭帶同一個尿袋
$2200
有意留個TG thx
仲有冇 tg: lio812
放 行貨 galax 3080ti hof oc lab edition 5500
有無邊隻am4 Matx板放得落nr200p?
im01?
重新po過

R5-3600X 淨u 無保 $650

Antec NE650 Gold Modular 650W PSU 全新 無單有保 去到2024年 $580

tg @OMG30627400 ,唔啱價都可以傾下
放「msi GeForce RTX™ 3090 SUPRIM X 24G」
打機自用卡(冇掘過礦),外觀新淨靚仔,有單有盒有保養(至2023年12月中)

歡迎各連登仔負皮
有意留TG
有巴打提我打錯tg ID , @OMG30624700 先啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞