[HK] 電腦賣物交易所 [$] (23)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
$4000 OK?
D30黑色機箱
12700F
b660m tuf
g.skill 3600 16x2
antec hcg gold 1000w(有定制線)
u12a(落左2把C12S)
利尾風肩
140x2 120x4
有盒有單

今年3月左右砌,離港賣機
仲有張evga 3080 12gb 岩價就賣,唔岩拎過去用
@Bensuen2596
D30黑色機箱
12700F
b660m tuf
利尾風肩
140x2 120x4
有盒有單

@Bensuen2595
巴打呢張放幾錢?
留tg?
我以後唔敢係連燈賣野,對唔住
夠膽死對死斬
D30黑色機箱
12700F
b660m tuf
利尾風肩
140x2 120x4
有盒有單

@Bensuen2595
我以後唔敢係連燈賣野,對唔住
夠膽死對半斬
對半已經係平常事,3份1都夠膽出,呢度班乞衣窮撚到,無錢咪半乞半買
一開到見到5000都巳經唔想覆
之後仲要走去Del反,再開4000

我加錢買多件行李好過
想收個8TB harddisk
要健康冇bad sector
最好係少用既
賣唔出送比朋友無咁嬲,掟落去都唔益班死乞衣

班乞衣淨係識偷偷留負評
有強姦冇焗賭 個價唔啱咪你當睇下笑話/ 自己用返件貨
咁我咪答你,掟落海都唔益呢度班乞衣
認真,巴打諗住放幾錢,其實,我睇下價岩唔岩
我都係賣家 唔使負皮我

我意思係 ching 唔使咁燥 你話比大家聽掟落海咁你就真係等掟落海㗎啦.
放5600x 上年8月尾買,有盒有單

有意留tg
又咁講,肥花都見唔少對半斬
講緊唔係原價對半,係我開嘅價再對半
砍落得返原價3成
Fractal Design Pop Air RGB Black Clear TG ATX機箱
有跟機type-c線 $700
全新 拎都未拎過出嚟 法奧買
BE quiet PURE LOOP 2 FX 280mm
安裝時發現買錯
原價809 售750
岩呀 所以傻鳩周圍都有,笑一笑就算啦
肥花遇過大部份正常,所以賣野開價開高D等人對半砍,有d開太高就無人問
我懶得同人來來往往,急放既我自己會mark低
唔急嘅慢慢放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞