[HK] 電腦賣物交易所 [$] (23)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
放幾多 唔該巴打
Tg: @arkoomon
How much? Tg?
散賣嗎?
sor 不了
mmw336。唔該
收一部 M1 16gb Ram Mac mini/MBA
平收24" 1080P /27" 2k mon
60hz 就夠
放係公司粗用,越平越好
最好幼框
出售2部電腦
Spec:
Cpu:amd r9 5950x
主機板: ASUS ROG STRIX X570-E GAMING WIFI II
Ram:HOF OC LAB EILTE 4000MHz 32G (16G*2)
Gpu: nitro-radeon-rx-6900-xt-16g-gddr6
火牛:ASUS ROG-THOR-1200P
散熱器:ASUS ROG RYUJIN II 360
唔講價送埋7把貓頭鷹120風扇
唔包SSD同HDD,請自行購買
全部香港行貨
於2021年10月購買
可以私保14日
$19000
就我交收地點$17000

CPU: INTEL i5 12600k
主機板: ASUS ROG STRIX Z690-I GAMING WIFI |
RAM: Kingston Fury Beast DDR5-5200 32GB*2
SSD: 970 evo 500g
火牛+機箱+散熱器:NR200P MAX
唔講價送埋2把貓頭鷹140風扇+2把貓頭鷹120風扇
於2021年11月購買
全部香港行貨有單有保
可以私保14日
$9000
就我交收地點$8000

tg:Jo69696
收一張gtx 1050/ 1060
自帶價
放Fiio K5 pro
$750
$400收一條二手港行ADATA DDR5 4800MHz CL40 1x16GB (要Micron嘅SpecTek Die)
唔好意思巴打 之前冇留意 你重有冇興趣?
點解會咁多負評
呢度賣貴野不嬲多負評
見怪不怪
貴賣過期垃圾係咁多負皮 十分合理
我用開垃圾阻到礦狗唔好意思
就唔影響你貴價賣垃圾嘅事實啊
又唔係唔比你講價
標埋價又唔滿意
搵到出面有人平過我都願意賣平比你
btw我覺得同礦狗無咩討論價值
有人嫌貴
5950x果部機update返價
就我交收地點
$15000
補充返個機箱型號
Meshify 2
賣Ryzen 2600. 四舊
幫推
[WTS][賣]
Dell S2522HG 240hz 24.5”
正常使用一個月 有盒有保
2400 可小議
再update下價錢
第1部 5950x+6900xt
$12000
第2部 i5+12600k+NR200PMAX
$7000
詳細spec可以睇返上面
tg:jo69696
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞