[sheshe] 所有感情問題一律建議:珍惜生命 遠離直女 (43)

1001 回覆
17 Like 16 Dislike
我諗我講得唔清楚
有問題唔講以為自己好勁可以解決到
到解決唔到就大爆炸
當身邊嘅人係負累一腳踢走 咁又算係乜

可能大家對情侶嘅睇法唔同啦
如果有咩問題都係收埋唔講死頂
又唔係真係頂到
冇興趣一齊面對人生起落
咁一齊又有咩意思
衰啲講句搵sp sex toys 唔好?
哦咁佢對你好唔好 可能係佢唔識處理困難姐 其實佢都過得唔輕鬆
同咗個直女一齊 係佢主動先
一齊咗之後佢就好似變得冇咁熱情
相處上感覺似朋友多過情侶 係咪好快完
係呢段關係為佢付出咗好多 佢好似唔係幾care我為佢做過啲咩咁
恭喜晒!會打算去邊度結婚?
Hi 倫敦絲揮下手
放過人放過自己 沒有誰不能沒有誰
一齊嗰陣對我幾好都好
但有問題唔講死頂
(遇過兩個都係咁,一個純粹自己問題,一個係覺得同女仔一齊好大壓力)
頂唔順就突然走咗去
做朋友都唔得啦
講多少少 呢兩個都係我唔知佢好痛苦
突然就大爆炸推開我
佢哋可能會爽咗但變咗我好痛苦囉
其實我都好少直接講 想人地自己feel到 先叫夾
通常暗示 或者要人追問 面對面就更加講唔出 唔知點開口 好似好多要求咁
所以其實佢會唔會有暗示過 或者突然間個人奇奇怪怪咁 畀過機會你去問 不過又有種人係覺得啲問題係解決唔到 寧願不面對
自問sensitive 有個係出事發覺有啲唔妥
嗰陣有問佢又唔講 講到靜一靜就得 結果就咁

以前我都會覺得唔駛講出口 對朋友對另一半都係
但發現冇咩人feel到我有唔妥 就算有都唔知點做咁
之後就直接咗好多 有效率啲唔駛大家估估下
其實我都好少直接講 想人地自己feel到 先叫夾
通常暗示 或者要人追問 面對面就更加講唔出 唔知點開口 好似好多要求咁
所以其實佢會唔會有暗示過 或者突然間個人奇奇怪怪咁 畀過機會你去問 不過又有種人係覺得啲問題係解決唔到 寧願不面對
自問sensitive 有個係出事發覺有啲唔妥
嗰陣有問佢又唔講 講到靜一靜就得 結果就咁

以前我都會覺得唔駛講出口 對朋友對另一半都係
但發現冇咩人feel到我有唔妥 就算有都唔知點做咁
之後就直接咗好多 有效率啲唔駛大家估估下
想問下大家平時點去試對方對自己有冇興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞