香港的Vtuber討論區 (10)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
呢個女仔不錯看
同意

呢個唔係收錢收幾多收唔收既問題
所以見人話「3500蚊做多左」
我真係得啖笑
要講L2D Level
佢技術頂多係T2左右某些配件較多既出來效果先頂多T3
有超越T3既作品又遠遠不到T4水準

你去肯去唔同地方既委託平台呢個價錢其實大把選擇

問題佢係對其他製作人態度言行根本0尊
見佢今日比人覺得煩

真係深感理解
自己屌人果陣0尊就得
人地屌佢呢個行為On9就唔得

站係工作層面去睇呢個建模師都真係略極品
站係消費者我唔會想比錢買難受
站係繪師角度唔Gur佢都係合情合理
腳臭V,唔睇了
?
今日睇個朝朝報新聞既V
有人話佢有香港腳
以後唔睇了
最後都係無
有無人扮茶屋四個唱左佢

https://www.youtube.com/watch?v=TDOxQOdtONo

All 我地黎啦
All 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
All 開舖啦~
Luna 點解咁好味架?
Rumii 簡直世一呀!
Mya 好好味呀!
Rabbi 冇得比呀!
Mya 明明落力但被鬧趕客
Luna 組隊打機玩到卡關
Rumii 搞些無里頭的企劃
Rabbi 認真發問卻被當詼諧
All 無窮獨特異類想法 一起分享盡情來對話
All 打通你我牆壁界限 來讓耳膜也爆破 向世界發放笑聲轟炸

All [Indian Tone?] 來吧 Are You Ready ですか  Rabbi Luna Mya
All [Indian Tone?] 一緒に Rumii Play Together
All 堂食外賣若隨特飲 喝過發覺有怪味 加左屎水不要驚訝

All [Indian Tone?] 明明就係大麻 幻花 Rabbi Luna Mya
All [Indian Tone?] 一緒に Rumii Play Together
All 憑籍特惠病人Discount 吃過這料理 可享醫院三千蚊訓一晚

老味 喂 望咩呀下 入去飲茶啦
Rabbi 一位 埋面有位呀
Mya 你好 我地嘅茶屋特飲呀
客人 唔該我要投訴呀 呃左我入黎 服務又差
客人 杯嘢仲係臭嘅 想點呀老細
Luna 米亞!
你有冇諗過你咁講啲v會當真唔開心架?
對唔住諗諗下好似玩得過火左唔好意思
終於茶屋演唱會
唔知茶屋睇唔睇到我個棉花糖,會唔會用
最後都係無
有無人扮茶屋四個唱左佢

https://www.youtube.com/watch?v=TDOxQOdtONo

All 我地黎啦
All 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
All 開舖啦~
Luna 點解咁好味架?
Rumii 簡直世一呀!
Mya 好好味呀!
Rabbi 冇得比呀!
Mya 明明落力但被鬧趕客
Luna 組隊打機玩到卡關
Rumii 搞些無里頭的企劃
Rabbi 認真發問卻被當詼諧
All 無窮獨特異類想法 一起分享盡情來對話
All 打通你我牆壁界限 來讓耳膜也爆破 向世界發放笑聲轟炸

All [Indian Tone?] 來吧 Are You Ready ですか  Rabbi Luna Mya
All 堂食外賣若隨特飲 喝過發覺有怪味 加左屎水不要驚訝

All [Indian Tone?] 明明就係大麻 幻花 Rabbi Luna Mya
All 憑籍特惠病人Discount 吃過這料理 可享醫院三千蚊訓一晚

老味 喂 望咩呀下 入去飲茶啦
Rabbi 一位 埋面有位呀
Mya 你好 我地嘅茶屋特飲呀
客人 唔該我要投訴呀 呃左我入黎 服務又差
客人 杯嘢仲係臭嘅 想點呀老細
Luna 米亞!

斷左條Link
https://youtu.be/U5N2u877oIs
拉比係咪諗住行紅隧過海?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞