香港的Vtuber討論區 (10)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
我完美認同,所以追到台我都會追,追唔到都盡量補檔,因為我知道D V隨時隨地都會消失
仲有rumii ee都好好聽
課金都好緊要
私怨撚?
平時唔多見你喺港v post留言, 一留言就點名批評Tora
https://youtu.be/Em2u3Rc6Xpw
不知不覺share咗好多次Aki
但依家呢個時間打開DD網一望, 我淨係得Aki嘅直播係想聽
https://youtu.be/4RJm7S_TddQ
不嬲都覺得莉安好有料
而且封面標題同縮圖成日都好釣癮
莉安可愛啊
莉安真係做得幾好
一半啦 通常隻老虎一出現就會變咗聯動咁 又成日爆料搶焦點 其實都幾討厭
我知隻老虎同rumii私底下熟 但rumii台就rumii台 係V同觀眾的空間 隻老虎用V身份留言 就好似踩場咁 如果你輕輕留下一兩句都算 但佢成日瀬成唔走
老虎佢有咩表現我冇咩留意 但我想再見到佢嚟騷擾個留言板
如果佢真係想交流就開聯動台啦
不過我都會飛咗個聯動
私怨撚?
平時唔多見你喺港v post留言, 一留言就點名批評Tora
一半啦 通常隻老虎一出現就會變咗聯動咁 又成日爆料搶焦點 其實都幾討厭
我知隻老虎同rumii私底下熟 但rumii台就rumii台 係V同觀眾的空間 隻老虎用V身份留言 就好似踩場咁 如果你輕輕留下一兩句都算 但佢成日瀬成唔走
老虎佢有咩表現我冇咩留意 但我想再見到佢嚟騷擾個留言板
佢真係想交流就開聯動台啦
不過我都會飛咗個聯動
低調啲 唔想比咁多人認到......
善用起底功能
你似係意有所指 一次警告‼️
你都有睇就啱 我係講嗰個
你都知Rumii開雜談其實次數都唔多 一個月一兩次左右 但老虎上咗嚟就變咗多個人 再唔係Rumii同觀眾

正如睇張敬軒都係想睇佢做主唱 但如果有個嘉賓同佢合唱咗3/4時間又合唔合理?
(唔係講笑 嗰日酒談2個鐘 老虎係開台半個鐘之後已經上咗台)
點解咁似彩虹社vox個單
警告
差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞