Elon 唔係想壓價買twitter呀?

82 回覆
74 Like 3 Dislike
一包薯片賣緊幾多%空氣你覺得影唔影響價錢
fake user除左影響盤數之外
仲有機會影響埋將來twitter運作
你自己諗如果一百個人講野有20人都係帶風向
其他果80人都未必係個個都有野講
twitter既後果會係點
如果事前唔知 twitter確實有責任交代
依家唔肯搞到鬼鬼地咁
唔會唔知啦
啲ac鬼唔鬼落個幾個condition
1 sort就會出哂黎
網軍果啲仲要多數都係批量申請
基本就係想灌水高價賣
點知elon宜家黎將佢地一軍
board同大股東本身就唔想賣
只係睇穿左Elon musk手法所以先accept
twitter根本唔等錢用
唔賣淨袋十億
咁今晚買唔買好
twitter 5月頭自己file 5%spam
唔知背後為乜
又話die trying刪spam 同bot 宜家又因為太多spam ac 唔買/想低價買
我理解Twitter既方法係每日抽一百個active users 一個季度大概有9000個users 再跟據佢地既site activities 去人手判斷佢地係咪bots
mark低之後番黎review
交易唔到 + elon mask 要俾10億 => elon mask 柒
交易唔到 + elon mask 唔洗俾10億 => twitter 柒
交易到 + 壓到價 => elon mask 有料
交易到 + 壓唔到價 => nothing
呃like acc任何social media都有
fb個d仲多
掂呀,快啲send你個post去twitter等佢地請你對付Elon musk
無ga
路透講過份agreement wavie 左dd
同所見即所得無分別
so sad
doge? 原來而家都仲收緊貨
繼續撚雀
ELON條LD, 日日彈出彈入撚9, 再沽空低入BTC, 99弊, TSLA, TWITTER, 再彈出彈入撚9, 日LOOP夜LOOP, 9up幾下又賺大錢
同買樓一樣
elon 比得起十億鎂啦, 當初個失敗賠款咁低, 根本令到elon立於不敗之地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞