I love you in every universe (174)

1001 回覆
29 Like 21 Dislike
但係多數連登仔讚 eternals ,多數鬼佬屌,點解讀
咪就係因為呢套唔夠popcorn
普遍香港人鍾意啲懶係有深度既野
鬼佬(尤其係美國佬)鍾意啲輕鬆冇腦既野
利申 鍾意eternals
mos bvs無限解讀
都可以解釋到點解工頭fans喺外國俾人恥笑足咁多年
但喺連登大戰到dceu收皮先先冇得嘈
笑死
其實咁重好睇
又襯返導演嗰種kam kam地既風格
之後講飛去第個U繼續打
做真正既multiverse of madness
https://www.reddit.com/r/marvelstudios/comments/vmn5b4/deadpool_kills_wanda_credit_youtube_mightyraccoon/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
Ms. marvel劇本咁垃圾點解輝神都畀過
D演員除左女主角已經做得好好, 劇本真係垃圾

第一集見到 Ellen page 唔知點解好想嘔 個假髮 同乾哂水嘅面型 深深嘅法令紋
無恐同 無Anti Trans , 純粹覺得個樣好撚殘
都唔知點解啲人咁吹捧Snyder cut / director cut 次次講親都有人彈出嚟話要睇埋 director cut
未睇今集 但上集真係超垃圾
我唔鍾意佢純粹係因為個角色煩
佢演技又唔係話特別好

遮學院季季都麻麻
係啲角色幾吸引先留到人睇

真 我係睇 no.5
個題材我中意 但拍到好難睇
依加係睇 the boys
五仔
今集啲超能力除左一開頭幾有趣之外
其餘時間都用得好悶
vanya開技柒到唔想睇
班Synder粉信邪教咁信姐BVS跟本多左director cut果20幾分鐘都解決唔到本身劇本既問題
Ms marvel 出到第四集,一個 post 都未推爆

利申未睇
D+香港有NEFLIX個D啦
未睇+1
睇左劇透post啲comment
唔睇嘅決定係正確
有Ms Marvel做比較下Obi-Wan成套神作咁
唔撚係掛
obi wan真係好垃圾喎
回教小姐一集都冇睇過 咁大鑊
開定新post先
歡迎瘋狂推爆呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞