I love you in every universe (174)

1001 回覆
29 Like 21 Dislike
開始有thor tv spot
我會話睇晒rebels之後一定會讚
第一季係好幼兒向
第二季開始探討返drak side同force同埋角色既成長都好睇
原來ms marvel出咗 完全唔記得
等多兩三集睇吓你哋評價點先
唔好貼新片呀
要貼就加密+講明係智4
笑什麼
留返下年mando s3一次過射
一集比一集唔對路
劇情設定崩壞哂

3妹啲戲屎撚到
通常啲明星有八掛流出都係中間有啲朋友多嘴鍾意周講
我估係scotty同failcon
唔想咁講
但係ms ma 屌打咗 obi
自問都係個好死忠下既sw死忠
真係比Disney搞到對sw 未來既野冇晒熱情咁濟
Obi boba 後傳 solo 全部都一pat 屎咁
我直頭連睇obi 既動力都冇
最on9係老迪屈人racist
明明啲fans屌個角色垃圾
官方就起哂鋼狂出post
仲叫埋ewan拍片屌人racist
老迪接手後得rogue one同mando高汁
其他當俾drs洗腦 冇發生過
hayden真係好慘
拍親sw都係辣殺
好彩喺fans心目中佢上返神枱
依家對比返其實prequel都唔算辣殺
再繼續咁落去789都會上埋神枱

我已經覺得79好睇過boba+obi
仆街唔好啦
prequels真係靠meme上神枱
好驚過多廿年sequels都上神枱
boba+obi=ep9 lv
利申 不嬲唔憎prequels
得返兩集都仲未見到Hayden個樣想點
Prequels劇本理念都好係execute得麻麻
利申Ep3係其中一套最愛star wars
可唔可以拍舊共和國,真係對舊星戰世界有興趣d
唔會見到
我細個係456123咁追返 覺得prequels好好睇
456紅嘅野佢捉到返曬 又成班jedi 又有打得嘅yoda
點都好過啱啱兩套劇

利申:00後
係咪當ep2個end shot冇到
出完條片之後班人拎返當年finn同黑豹中國張poster出嚟鞭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞