[美東火藥庫國西核能倉]MLB 討論區 (6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
真唔真可唔可以paypal
想買件Judge Numbers tee + 紀念品/球
LA大城市以為好熱門會去
我驚奇係去左Bal 好似冇乜野玩
洋基巴打可唔可以分析下點解holmes king今年點解咁勁
控球開始亂
我想躲粒波
天今場有咩牛用得
Jose Suarez
人地唔會去LA
Rendon 竟然處理到呢球
係咪放火時間
一換投就
呢個次次都拎桶油上嚟
【 #傷兵消息 】

明尼蘇達 #雙城 於開幕日前夕交易得來的先發右投 Chris Paddack今天接受肘韌帶重建手術,今季及下季上半段報銷。這是他生涯第二次需要同樣手術,首次在 2016 年。

係咪比教玩壞咗
回復正常
King 原本係 2 pitches pitcher (2 seamer/ slider combo)
上年開始完全轉型
除咗係 Kluber 度學咗佢個 slurve (唔識 classify - slider curve 混合體)
仲用埋 4 seamer 同加咗 change up (對左打用)
宜家變咗 4 pitches pitcher 仲要當中係兩個 plus pitches
Stuff 計佢其實係 starting pitcher 嘅配置
而洋基用佢做 fireman

Holmes 個 case 同 King 係啱啱相反
係海盜時問題係 walk rate
佢用開3-4 pitches
又 fastball 又 curve 又 slider 又 change up
主力係 fastball/ curve combo
去到洋基變到 2 pitches pitcher 仲要佢放棄咗 curve
只保留 2 seamer 同 slider
Command 好咗變哂身
天使牛正常發揮
高手
恭喜angels連輸3場
天使牛
冇人要賣乜春
同上年一樣
一操牛就出事
先發連爆2場
都估到大谷今場兇多吉少 望就望聽日rest day調整得返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞