[美東火藥庫國西核能倉]MLB 討論區 (6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
點會
好撚多人睇又可以做宣傳
If judge打到mvp級水準 人地出仲貴
英國邊度有棒球場
Btw唔是係溫布萊搞咩
因為Trout張約係underpaid
This
同埋要計 Inflation
Trout 份約已經係3年前簽
你話 AAV 同 Trout 睇齊35m 其實唔算離譜
Judge 份約問題係長度
Lindor 上年簽10年 extension
AAV 係34.1M
份約去到佢37歲
正路傾約會搵呢份約做 benchmark
宜家個個睇 WAR 㗎喇
仲有長約黎講守游擊風險其實仲大
如果 Judge 真係叫十年洋基又肯咁係擺明做水魚
除非好似 Harper 嗰種約咁壓到 AAV 25m 又另計
駁吾刀
Dodgers都經歷左好長嘅黑暗時期00-10躲係廢隊

Puig 以為係救世主,原來係搞笑

不過之後躲開始好重視農場先有今日嘅躲
道奇完全係話你知一個好老闆同 front office 究竟有幾重要
紅人好撚慘
我覺得講老闆嘅話海盜不相伯仲
我仲記得16-18
有兩座Rookie of the year 加新秀第二
一日大巨蛋攪唔掂,都唔覺 MLB 會再去台灣打
The Dodgers recalled LHP Garrett Cleavinger and placed Clayton Kershaw on the injured list with right SI joint inflammation.
https://twitter.com/dodgers/status/1525157617575661568
Kershaw 又傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞