[美東火藥庫國西核能倉]MLB 討論區 (6)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
可能要樓主講解下燒牛果啲概念?
新手算啦我仲做緊
Snell聽日復出先發
應該要寫一寫
有免費飛 星期四去睇達比修
台灣人真係好玻璃心笑下Marsh個E都唔撚得
免費飛咁好
我想去
識人買左全季飛 佢去唔到就免費俾我去
咩叫對名
張飛冇落名
電子飛唔覺有 係得qr code + 你坐邊個section/行/座位號碼, 實體飛就一定無名
會唔會成為第一個香港人去哂30隊主場
Btw when go NY again

係控制期問題
唔係太明
按常理應該Miranda落番3a先係
唔會啦 多數已經有人做左
其實隨時都去得 你想我去睇邊隊 yankees/mets/brooklyn/staten island
咁我梗係for sure yankees Souvenir

But mlb wor唔覺有咁多香港人睇
Nba 30隊就信有人做左
原來唔洗去yankee stadium, 係manhattan周圍都有yankees team shop
我到目前為止都只係去過8個,幾時先到30 nba就淨係去過76/brooklyn兩個
想要果啲紀念球
應該夠代表性又平同易keep掛

邊8個? phi nyy nym sd?

可唔可以有緣去pnc park
聽講呢隊有全大聯盟最好既球場 同最閪既球隊

懷疑你有心剪片做YouTuber可能大賺
rawlings網站寄唔寄香港? 我見有晒30隊logo既
去過 : phi/ny x2/dc/bal/sf/oak/det
計劃緊7月尾phillies去pittsburgh個陣去睇返兩三場,無得好似ny/bal/dc咁樣一日遊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞