STEPN (GST/GMT)討論區(4)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
more detail please
好多工作室幾千個account玩
純賺錢咋喎,投入極小錢。

好似如果STEPN有外掛或模擬,
個個account都買1隻鞋就狂跑,
唔消幣合鞋,全部GST cash out,
隻game會點?
KCAL上架係scam喺度傳
倒數suppose係講緊air drop NFT?
之前討論過啦,
有bot都要6個鐘回,鞋又唔整唔得
唔係影響好大
最怕係一下子有一大堆BOT淨cash out
有無得搭車開app扮跑步?
或者整個機器(跑步機之類)令到部手機自己郁當跑步賺錢?

想問下gmt係咪真係有前景
定係都係音樂凳

利申:想買gmt長渣但無用過個app

有無高手分析下
所有真係難d作弊?

巴打覺得gmt有無前景 定係會好似其他gamefi玩音樂凳
個人覺得係咪音樂凳就在乎係咪可以持續吸到新用戶
唔好諗作弊啦
以現況黎睇,隻game好多功能未出,
官方睇落去好有心長做
一黎就想搵cheat, 個個都係咁隻game仲有得玩?
佢而家已經好大既收入同盈利la bor
Q1唔係已經係2600萬美金盈利咩?同埋用每日100萬美金回購gmt wor?
建議你入game玩玩
好問題你會自己明白
而家入場幾千蚊已經得

隻game用gps同陀螺儀去判斷成效
理論上搭車/滑板,同真正跑
得出來既data model應該好易辨識
而家game初期可能未認真執行辨識
但data有留底
或者到邊日秋後算帳
風險完全唔值得冒

再講其實除咗runner
其他鞋日常步行十至廿分鐘
已經足夠袋晒所有幣
根本無cheat既需要
多謝巴打回覆

想問日常步行10-20分鐘 可以賺到幾多錢?
同埋如果跑步 正常一個人一日正常合理跑步可以賺幾多錢?

如果一d菲傭 印傭 或者第三世界窮困國家既人日日跑步 可否分分鐘搵到多過距地係自己國家打工搵到既錢 或者多過香港工人最低工資?
幾多錢可以買到9lv灰鞋?開始跑?

一日10分鐘有$200 咁正 咁如果話比d菲傭印傭聽 距地咪個個辭職返老家 日日賺?

同埋一日行10分鐘有$200 係因為好似luna咁 官方前期自己荷包伶錢出來津貼定係其實係sustainable既一個reward呢。sustain唔到就係會變luna咁 音樂凳

同埋想問如果d人當返工咁職業跑步 一個人應該一日係合理情況下 同正常鞋既情況下可以一日賺幾多呢
https://www.panewslab.com/zh/articledetails/1649900996855210.html

唔係講到明 所有盈利會回購gmt咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞