有冇師兄鐘意食Kebab

445 回覆
1261 Like 42 Dislike
兜野好正 白色隻汁好食
香港搵唔番
kebab 係歐洲 = 香港老麥
窮人恩物
係咪類似乳酪汁果啲
似係 酸酸甜甜
講開又講 你哋平時讀開Kebab定係Kebab?
邊有人會讀kebab
以前尖東新文華有間叫伊斯坦堡特快,佢既墊底係用乳酪浸包。
屌!小學雞,你啲邏輯連 form one 仔都唔會犯呢個基本錯誤,收皮啦,最撚憎讀書唔成不學無術又串串貢嘅蠢閪
平有平食費有費食?真係要幾撚冇腦先噏得出呢一句廢話。咪又係一鳩樣嗰啲嘢,收貴啲只係用嚟呃鳩你呢類懵閪,等你自我感覺良好咋,你到而家仲未明講閪咩!原來你條傻鳩唔單止食kebab俾人搵笨柒,仲食埋譚仔車仔麵呢啲港女垃圾食物,我不嬲唔食呢啲啦,食得多變乸型,唔怪得你毫無男子氣慨。整件 kebab 都算烹調?你真係唔好再講喇,越講越顯得你條死車房仔冇撚腦
On rice 都好撚正
有人拍拖同條女無意中食到,黐撚線過羊肉好食到癲
你喺講法

(遊牧民族>無興致煮野食) > 野食難食

=

(非遊牧民族>有興致煮野食)>野食好食

.

(英國(非遊牧民族) > 有興致煮野食) > 野食好食?

仲有現代turkish kebab 發源嘅時間(19 世紀)ottoman empire (turkey 前身) 已經唔係遊牧文化 人地文化水平已經好L高

一堆9屎垃圾理論 慢慢活喺自己世界 ff 其他人係點啦
“咪又係一鳩樣嗰啲嘢”

你條柒頭咪入去國金軒同點心師傅講你啲點心同屋邨酒樓一L樣囉

同你講多兩句都多餘 慢慢活喺自己世界
配印度米特別好食
以前喺夏威夷讀書
一星期 4 5餐都係食呢d好撚美好
又平 呢碟先港紙60
Ching
記住唔好同傻閪爭執
純粹想撚下狗
使唔使介紹你去春田花花幼稚園?你絕對有需要重頭學起基本邏輯。
傻閪,kebab舖嗰舊肉你估點嚟?每間舖自己買肉返嚟搓?咪又係同一個貨源,死傻閪戇柒鳩!
件撚件小學程度廢柒都係同一樣口吻,連登真係垃圾堆填區,咁閪多賤柒垃撚圾
你L知咩貨源柒頭 吹兩句學人大9人
你番去食熱狗腸啦 岩你食

‘工人把豬肉、雞肉和牛肉的渣滓混合,用鹽、澱粉、防腐劑、調味料和水,把肉醬混成泥狀物,經過真空處理,用機器切割成條狀及包裝,最後在烤前噴上調味。’
再次教精你,頭腦遲鈍智商低能嘅人都冇乜邏輯,點解你個邏輯錯呢,我用以下例子解釋,希望你條智撚障小學雞車房仔會明。

所有人都會死
Lamb.Kebab 唔係人,係一條狗,所以唔會死

明未?
我呢啲就真係撚狗咁撚喇,想撚狗讀好啲書先啦懵柒
不撚知所云
點樣簡買咩肉都好多學問啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞