[團隊籃球] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (24) 屌你Monty識郁未

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
屌 根本三成左右命中先叫正常 對面連續幾場接近5成 係今場先嘔返少少出黎
西蘭花rookie season下半季幾好
個陣好多人j
真係格衰先咁快清
少似
珍,返緊工得閒立下就大勝
特登3:30起身就食咗屎咗
今日贏冇出payne 同 mcgee
今個playoff打唔走DA max
但唔再肯定我地係咪咁肯續

肯定打走咗cam Johnson啲錢
Cam本身可以嗌到20M一年,宜家應該14M-18M
強烈建議Dbook唔好睇
你繼續立下
安全入下圈
你地先睇gm1
同埋champ唔到,我估JJ應該會大執
宜家又話Gobert Mitchell available,今個offseason應該好多搞作
呢啲似cp3叫大執
不過點都好, 唔撚想要gobert
如果champ唔到,廢老都未必有得留低
Gobert依啲唔關我地事喇
只係想講offseason應該會有大龍鳳
都真
算了其實我有book 橋 cam
人生is快樂
依兩round之後,除左Book 我個個都想反
Game6 應該99% Foster吹
聽日兩場都無佢份
Game 6 好過game 7嘅
打破宿命既機會到啦
Chris Paul's closeout game history with PHX:

G4 vs. Denver: 37/3/7, 14-19 FG
G6 vs. LAC: 41/4/8, 16-24 FG
G6 vs. NOP: 33/5/8, 14-14 FG

Closeout Paul Vs Foster
橋有時啲切入幾靚的

不過無人追到DFS, bullock, kleber呢類........
Cp3 呢幾場打得真係唔掂,啲交波完全唔似佢平時。無信心佢game 6 再上身
今日Q4玩返佢AB位接波單打 屌打左一段
講真唔好一兩場論啦 信下頂級球星可以調整到g4比人針對唔計啦,今日明顯下半場小馬縮左防守範圍,佢係難打左 但cp3打埋齋個場真係唔惹少,次次都遇神殺神
如果下場角色球員有常規賽表現 可以輕鬆打,對面得翻3分同luka iso
可以上矛盾大對決
其實以大腸布陣嚟講,唔需要CP硬上就係最健康
波叔大爆發梗係好睇,但迫到主打分波嘅波叔要單打即是個個都啞火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞