[團隊籃球] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (24) 屌你Monty識郁未

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
ayton變曬負作用,守又唔會出去,攻又淨係傳下波
值呢D搵手推開人係完全冇事
其實頭兩場由donic打咪贏,我唔知呢兩場係咁help做乜尻,比其他射到起曬
牛20隻3分,真係好準
下場Foster控場
再一次連輸4場
Mavs in 6
你唔講下off ball左幾多球
唔講下我地run play果陣吹左幾多球
係咪ref 3條友都計入埋小牛防守體系
咁計既話 真係好完美守到我地
雖然CP 6 犯唔抵
但守唔到三分又真係
都唔知話對面準定係無守過3分好...
好多都就咁舉手交功課咁就算
雖然支雞今日咁都無奈
原來對面隊垃圾黑到咁都係lead 11分
唔好淨係睇重哂球證
球證係直接黑左e場
但係e兩場kidd執過d防守
好明顯太陽已經難打左好多
你唔講下off foul左幾多球
唔講下我地run play果陣吹左幾多球
係咪ref 3條友都計入埋小牛防守體系
咁計既話 真係好完美守到我地
Corner空到笑
唔係第一日嘅事比人掂下就發脾氣,佢第一季我都幾睇好佢,第二季見佢成日draw foul就開始唔like佢
下場再黎 調整返好啲
黑哨,加瘋狂三分,想唔輸都難。
直接搵個後備收doncic山算啦,反正呢場都黑
Monty仲係到賭人三分唔入
係,冇啦啦比其他人射起哂,不嬲都話呢個series比佢打哂而輸都好過比其他人射起而輸

Doncic咁勁打得入哂咪認輸囉,都唔明help乜
台狗不嬲笑佢係白鬍子
打法同煩膠程度都好似
放過我下場唔好再出cp1.5好無
D77條傻閪 返主場打撚到你地on99
我皇馬果陣已經睇佢
明明佢唔靠呢D都可以做到superstar
入到NBA 本身第一年都還好 佢自己實力打上去
就比銀仔睇中左 鐘意佢比雞佢
唔知佢係咪意識到自己係契仔
就加大力度去sell 最大化呢樣武器
痴撚線波,終於有假期睇
右邊個corner都唔知俾人隊咗幾多粒
上半場先癲,幾球頂住射都入,下半場反而好多空位,太陽要夾donic ,對面5 out,一剷一猜實空
算9數啦,劇本黎,要搵錢
銀仔唔會敢玩到俾mavs贏game 5
你睇下我地頭兩場內線優勢幾大
E兩場ayton同mcgee打成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞